Novosti Sport Događanja

Najavljena nova streljačka sezona

19.03.2019. / Sportska redakcija

Otvorenim prvenstvom Turopolja, koje je u subotu održano na streljani Grm u Lukavcu najavljena je nova streljačka sezona. Streljački klub Turopolje i njegov neumorni predsjednik Željko Vađić uz puno podršku ostatka ekipe odradili su s uspjehom još jedno natjecanje, za koje je kao i uvijek vladao pojačani interes.

Ovoga puta učešće je uzelo četrdesetak strijelaca iz čak 14 klubova, koji su se osim u seniorskoj natjecali i u kategoriji juniora te žena, gdje je uz višestruku prvakinju Unu Sedmak, nastupila i Tea Topolovec iz novigradskog Gusara, koja je ovoga puta bila najbolja.

Ante Glasnović, pobjedom na Otvorenom prvenstvu Turopolja, pokazao je kako je u dobroj formi uoči subotnjeg i nedjeljnog pozivnog turnira za reprezentaciju Hrvatske. Tri su mjesta u sastavu reprezentacije, dok je kandidata nešto više. Kao i minulih godina odlučivat će nijanse.

Pobjednikom u seniorskoj B kategoriji postao je Damir Lončar iz SK Turopolje, dok je njegov klupski kolega Matija Kečkeš bio najbolji kod juniora.

Podijeli