Novosti Sport Događanja

Nakon Bune Dinamo Hidrel svladao i Brcko

13.11.2017. / Sportska redakcija

Nakon što četiri kola nisu znali za pobjedu nogometaši Dinamo Hidrela dvostruk domaći program odradili su na najbolji mogući način. Nakon što su u prošlom kolu s minimalnih 1:0 svladali Bunu, u posljednjoj domaćoj utakmici ove polusezone u Novom Čiču je pobijeđen Brcko.

Zgodicima Dominika Mršića i Leona Trohe gosti iz Brckovljana poraženi su s 2:0. Domaći igrači bili su nadmoćniji tijekom cijele utakmice koja se većim dijelom odigravala na gostujućoj polovici.

-Bila su nam važna tri boda. Uz rezultat promoviramo i naše mlade igrače, jučer su igrala tri juniora, od čega su Leon Troha i Nikola Kuzmić odigrali svih devedeset minuta- kaže trener Dinamo Hidrela Stiven Žitnik.

U igri za jesenski naslov pet je klubova; najbliže je cilju Turopoljac koji pred Savom (SH), Slogom, Kloštrom i Dinamo Hidrelom ima tri, odnosno četiri boda više.

-Bit će zanimljivo u svakom pogledu. Šteta što smo mi kiksali doma protiv Kloštra. Međutim, prvenstvo je dugo i bit će tu još puno promjena- zaključio je Žitnik.

Podijeli