Novosti Sport Događanja

Nikola Pavlica pogodio za prvu pobjedu Gradića

18.09.2016. / Nefertum IT
Povijest se ponavlja. Nogometaši Gradića svaki puta prvu prvenstvenu pobjedu od kako igraju u Međužupanijskoj ligi ostvaruju protiv Radoboja. Nakon što su slavili u prethodne dvije sezone i u današnjem dvoboju stigli su do prva tri ovosezonska boda koja potpisuje novi strateg Zoran Tomčić.

Od prvog sučevog zvižduka domaći su igrači su zagospodarili terenom. Sve glavno dešavalo se na polovici Radoboja koji je samo zahvaljujući vrataru Tomislavu Pelinu odolijevao napadima razigranih domaćina. Mnogi su se nakon neiskorištenih šansi pobojali da gosti kojim slučajem ne kazne te propuste.

gradici 6 velika.jpg

Na svu sreću to se nije dogodilo, te je Nikola Pavlica efektnim zgoditkom u 25. minuti donio prednost Gradićima koji su stečenu prednost zadržali do posljednjeg sučevog zvižduka. Uz tri osvojena boda u Gradiće je sletilo i pojačanje u vidu iskusnoga Siniše Ferenčeka koji bi trebao pojačati konkurenciju u veznom redu.

gradici 6 velika 1.jpg

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 6. KOLO
NK GRADIĆI – NK RADOBOJ 1:0
STRIJELAC:
1:0 Pavlica (25)
NK GRADIĆI: Kovačić, Krstanović, Lacković, Butković, Bogović, Pavlica (od 90. Jurić), Furić (od 67. Župetić), Ekollo (od 73. Fridrih), Budimir, Šimunović (od 87. Leder), Rajić. TRENER: Zoran Tomčić
NK RADOBOJ: Pelin, Tušek, Hrvoj, Krkalo, Medved, Macan (od 72. Klarić), Cigula, Majcenić, Slivnjak (od 12. Mikša), Habjanec (od 60. Varjačić), Pastorčić. TRENER: Željko Tihava

Podijeli