Novosti Sport Događanja

NK Lukavec s uspjehom odradio prvi Kup Stari grad Lukavec

19.08.2019. / Sportska redakcija

U Nogometnom klubu Lukavec u posljednje dvije godine pušu novi, pozitivniji vjetrovi. Sportski kompleks svakog dana izgleda sve bolje, rezultati kluba na svim su razinama napredovali, a naglasak se pridodaje i radu s najmlađima.

Upravo za one najmlađe klub je za vikend s uspjehom organizirao 1. Kup Stari grad Lukavec u konkurenciji limača uz sudjelovanje deset momčadi. Povratne reakcije svih sudionika bile su i više nego pozitivne, što organizatoru daje dodatni poticaj da sljedeće godine budu još i bolji.

-Tijekom cijelog dana vidjeli smo zbilja lijep dječji nogomet, koji je popraćen s puno publike koji su gromoglasno navijali ne samo za svoje ekipe nego podržavali i druge, i to je smisao svega toga, druženje djece i stvaranje novih prijateljstava, druženje roditelja, baka, djeda i svih ostali. Naravno osim nogometa bilo je tu i uvijek dobre klope i hladnog pića- poručili su iz Nogometnog kluba Lukavec.

Pobjednikom turnira postala je momčad Odre, koja je u finalnom susretu bila bolja od Gradića. Iza njih su se smjestili domaćin Lukavec, te Mladost iz Obrezine, čiji su nogometaši zauzeli četvrto mjesto.

Podijeli