Novosti Sport Događanja

NK Meštrica: Novi trener i cijela plejada igrača za dodatni iskorak

13.02.2019. / Redakcija

U nešto više od pola godine, Nogometni klub Meštrica uspio je stabilizirati svoje redove. Situacija ljetos nimalo nije bila idealna, no Dražen i Matej Došen uz nekolicinu istomišljenika uspjeli su održati klub na životu. Štoviše, zahvaljujući Igoru Mostarliću pokrenut je i rad s mladima, a seniorska momčad prvi dio prvenstva Prve županijske lige završila je na šestom mjestu s 26 osvojenih bodova.

-Napravili smo iskorak prema boljem i mislim da je perspektiva kluba vidljiva. Bitno je naglasiti kako smo mi započeli graditi klub od temelja, jer on je doslovno bio pred gašenjem, tako da svi možemo biti zadovoljni odrađenim poslom- istaknuo je Dražen Došen.

Zimska stanka donijela je nove promjene, jer na mjesto trenera seniorske momčadi stigao je Dragan Karanović, koji je cijelu trenersku karijeru proveo na području ZNS-a, osim kratko razdoblja u Klasu iz Mičevca.

-Slična su nam razmišljanja, a mene je privukla ideja i vizija klupskog vodstva, koje želi graditi stabilan klub i momčad- rekao nam je novi trener kluba iz Gornje Lomnice Dragan Karanović, koji je početkom veljače okupio momčad s kojom je započeo s provođenjem trenažnog procesa.

-Ima tu dosta kvalitetnih igrača, kojima će boljka možda biti manjak iskustva. Ja vjerujem kako ćemo spremno ući u prvenstvo i pokazati našu pravu vrijednost- o ciljevima će trener Karanović.

Uz novog trenera u Meštricu je stigla i cijela plejada mladih igrača; Dominik Masten, Mislav Lulić, Stjepan Slišković, Jurica Vresk, Matej Hanžek, Filip Pazman, Bruno Nikšić i Martin Stojčević s kojima se želi napraviti dodatni iskorak.

Podijeli