Novosti Sport Događanja

NK MRACLIN: Novi trener i izmjenjena momčad

17.08.2016. / Nefertum IT
Nogometaše Mraclina u nadolazećoj sezoni vodit će Nino Matković koji je za korilom kluba iz Nove grabe zamijenio Borisa Konjevića koji je momčad vodio u finišu prošle sezone u kojoj se Mraclin grčevito borio za ostanak u Jedinstvenoj županijskoj ligi. Novi trener igrače je po prvi puta okupio 23. srpnja kada se započelo s pripremama za novu sezonu u kojoj u dresu Mraclina više neće igrati Ivan Prelec, Kristijan Japec, Dean Debijađi, Luka Krklješ te Mario Bermanac. Njih bi trebali zamijeniti Mislav Starčević, Jurica Kompes, Juraj Cvetnić, Matija Roginić i Božidar Turković.

mraclin velika.jpg

U dosadašnjem dijelu priprema odigrane su i dvije pripremne utakmice u kojima je momčad s 2:0 poražena od Zeline, te s 1:0 od Banovca, a do početka prvenstva koje Mraclin otvara u Kupincu u planu je još jedan prijateljski susret te utakmica prvog kola Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije protiv Bana Jelačića iz Banova.

Uređenje Nove grabe

I dok se momčad priprema za početak novog prvenstva, vodstvo kluba potpomognuto brojnim prijateljima i volonterima odlučilo je malo urediti infarstrukturu te se „bacilo“ na posao bojanja ograde koja je vapila za rekonstrukcijom.

mrcalin velika 1.jpg

-Ovom akcijom Nova graba poprimit će svoj izvorni izgled, te ponovno dobiti sjaj u našim očima- poručuju iz kluba koji u subotu održava Turnir firmi koji za svrhu ima prikupiti što više sredstava za najmlađe klupske uzraste.


Podijeli