Novosti Sport Događanja

Nogometaši Kurilovca kreću u proljetni boj

22.02.2019. / Redakcija

Nogometaši Kurilovca susretom protiv Novigrada sutra otvaraju proljetni dio prvenstva u 3. HNL-Zapad. Jesensku dionicu prvenstva momčad je završila na jedanaestoj poziciji s 23 osvojena boda. U 17 odigranih utakmica Kurilovčani su ostvarili pet pobjeda, osam remija i četiri poraza. Moglo se daleko više, da u pojedinim utakmicama nije bilo dječjih bolesti, te su se bodovi gubili doslovno u posljednjim minutama.

Mlada momčad iskusnija je za jednu polusezonu, a šestotjedne pripreme pokazale su da je momčad na dobrom putu, s čime se u više navrata složio i trener Perica Vidak.

-Bez obzira na mladost pokazujemo da smo napravili određeni pomak u odnosu na prvi dio prvenstva, tako da ova ekipa ima svjetlu budućnost- rekao je trener Kurilovčana Perica Vidak.

U nastavak prvenstva Kurilovec ulazi jači za vratare Tomića i Demu, te igrače Ištuka, Slunjskog i Krsnika. Upravo su potonja dvojica i najzvučnija pojačanja kurilovečkog trećeligaša, od kojih se i očekuje da podignu kvalitetu igre i nadomjeste odlaske Hadžića, Gregova, Muhara, Čolića i Brajka.
Hoće li u tome uspjeti pokazat će već sutrašnji dvoboj protiv pretposljednjeg Novigrada koji se na SRC Udarnik igra od 15 sati.

Podijeli