Novosti Sport Događanja

Novi Nigerijac u Gorici, stigao i lijevi bočni iz Dinama

08.08.2018. / Damir Žbulj

Gorica je nastavila s popunjavanjem kadra za svoju prvoligašku avanturu. Ekipa Sergeja Jakirovića pokazala je u prva dva kola, na gostovanju kod Rijeke i doma protiv Slaven Belupa, kako će biti težak suparnik svima u HT Prvoj ligi, a s dolaskom novih igrača konkurencija u ekipi trebala bi s e još i dodatno zaoštriti.

Na početku godine klupska Uprava je pogodila s Nigerijcem Atiemwenom, koji se pokazao sjajnim pojačanjem, pa su vjerojatno na tom tragu angažirali i njegovo sunarodnjaka.

Musa Muhammed Shehu je 21-godišnji desni branič koji po potrebi može igrati i na lijevoj strani obrane. Rođen je 31. listopada 1996. u nigerijskom gradu Kano, a dosad je skupio tri nastupa za seniorsku reprezentaciju svoje zemlje.

U Goricu dolazi kao slobodan igrač, a posljednji klub bio bugarski Lokomotiv Plovdiv, gdje je bio na posudbi iz turskog Bašakšehira. Musa ima iskustvo igranja na ovim prostorima, lani je proljetnu polusezonu proveo u sarajevskom Željezničaru.

Goricu bi trebao pojačati i 21-godišnji Marijan Čabraja, koji je upotrebljiv na svim pozicijiama na lijevoj strani terena. Rođen u Puli, karijeru je počeo u Jadranu iz Poreča, a s 15 godina stigao je u zagrebački Dinamo. Posljednje tri sezone bio je član druge ekipe Modrih, igrao je u Drugoj HNL, gdje je upisao 56 nastupa.

Goricu u subotu očekuje novi prvoligaški dvoboj, u trećem kolu na Gradski stadion stiže Inter iz Zaprešića.

 

Podijeli