Novosti Sport Događanja

Novi Ogulinac u Gorici

05.07.2018. / Damir Žbulj

Mladi 22-godišnji krilni napadač Kristijan Lovrić zadovoljio je na probi te je postao novi član Gorice.

Lovrić u Veliku Goricu stiže s reputacijom jednog od najboljih drugoligaških igrača, koji je u prošloj sezoni u 20 odigranih utakmica u dresu Lučkog i Kustošije zabio 13 golova, tri manje od najboljeg strijelca Domagoja Drožđeka.

Kristijan je rodom iz Ogulina, igrao je i za slovenski klub NK Bela Krajina, a jedno vrijeme je bio član Lokomotive.

"Sigurno će svojim kvalitetama zaoštriti konkurenciju unutar momčadi i biti enigma za obrane svih prvoligaša," smatraju u HNK Gorica.

-->> [VIDEO] Gorica dovela mladog stopera s prvoligaškim iskustvom

Lovrić nije prvi Ogulinac koji će nositi dres velikogoričkog prvoligaša, Igor Jelić je u 'zlatno doba' Radnika u sezoni 1993./94. bio između ostalih suigrač Panadiću, Bibiću, Cvitanoviću, Sabljaku, Župetiću, Katuliću, Sabitoviću te Damiru Grliću, sadašnjem pomoćnom treneru Gorice. Cico je tada bio na početku svoje profesionalne igračke karijere.

Zanimljivo kako je Kristijan u 20 prošlosezonskih nastupa u drugoligaškom društvu, osim 13 pogodaka, upisao i 14 javnih opomena te jedno isključenje.

-->> [VIDEO] Rusi bez fair-playa, ozljeda Verige zasjenila spektakularan gol Lovrića

Novi član Gorice iskazao se i u pripremnom dvoboju protiv ruskog Jeniseja iz Krasnojarska, kojem je zabio prekrasan dalekometni zgoditak!

U četvrtak je u slovenskim Brežicama na rasporedu susret sa Slobodom iz Tuzle, dok Goričani pod vodstvom Sergeja Jakirovića u subotu u Gornjoj Radgoni igraju protiv rumunjskog prvoligaša Concordije

Podijeli