Novosti Sport Događanja

Novi uspjesi velikogoričkih tenisača

20.05.2019. / Sportska redakcija

Na turniru Hrvatskog teniskog saveza za dječake do 14 godina koji se proteklog vikenda održavao u Zagrebu, tenisači Teniskog kluba iTeam dominirali su i osvojili turnir u obje kategorije. Abbas Nazarov bio je pobjednik turnira pojedinačno, a Damjan Kvakan u konkurenciji parova.

Abbasu je to sada već drugi osvojeni turnir u nizu nakon što je prije tri tjedna osvojio turnir u Vrbovcu, a svi u klubu se nadaju kako će mladi tenisač nastaviti s ovakvim rezultatima i na predstojećim turnirima. Što se tiče Damjana Kvakana koji je osvojio parove njemu je ovo sada već treći jaki turnir koji je ove godine osvojio u parovima pa možemo reći da se Damjan sada već profilirao u jednog od najboljih mladih igrača parova u Hrvatskoj.

Najmlađi su pak odlično nastupili na teniskim turnirima u Ogulinu. Naime, tamo su se igrala tri turnira od kojih su Goričani nastupali na turniru do 8 godina na kojem briljirao Niko Janjetović osvojivši prvo mjesto. Na turniru u kategoriji do 10 godina ponovo je odlična bila Sara Bedenik koja se plasirala u polufinale.

Galerija slika

Novi uspjesi velikogoričkih tenisača Novi uspjesi velikogoričkih tenisača Novi uspjesi velikogoričkih tenisača

Podijeli