Novosti Sport Događanja

Novo slavlje odbojkašica Velike Gorice!

19.11.2018. / Damir Žbulj

Osim odbojkašica Azene, koje su stigle do svoje prve ovosezonske pobjede u Prvoj hrvatskoj odbojkaškoj ligi, uspješne su bile i igračice Velike Gorice, koje su, bez izgubljenog seta, upisale sigurnu pobjedu na gostovanju u Sutinskim vrelima kod druge ekipe Olimpika, u sedmom kolu 1. B HOL - Sjever.

 

Prvu dionicu dobile su s 25:17, u drugoj se vodila velika borba ali ipak su s 27:25 uspješnije Velikogoričanke, dok u trećem setu domaćin nije imao šanse i naše odbojkašice s uvjerljivih 25:12 dolaze do trećeg ovosezonskog slavlja!

Seniorke OK Velika Gorica trenutno su na osmoj poziciji, a u idućem kolu na rasporedu je novo gostovanje, kod OK Medveščak, u subotu 24. studenog od 14.30 sati.

U derbiju 3. lige druga ekipa OK Velika Gorica je kod kuće izgubila od OK Plavi Zmaj, što je igračicama trenera Uzelca prvi poraz. 

 

Seniorke HOK Gorica proteklog vikenda nisu bile u akciji, a u četvrtom kolu će u nedjelju 25. studenog od 14 sati u Gradskoj sportskoj dvorani pokušati protiv OK Brcko doći i do četvrte pobjede u 2. HOL - Sjever.

 

Podijeli