Novosti Sport Događanja

Odbojkaši Gorice bez poraza na polusezoni

13.12.2016. / Nefertum IT
Osam utakmica i isto toliko pobjeda skor je odbojkaša Gorice nakon plusezone u 2. A Nacionalnoj odbojkaškoj ligi gdje suvereno drže vrh ligaškog poretka i na dobrom su putku povratka u najviši razred hravtske odbojke odakle su se ovog ljeta samovoljno spustili u rang niže. Prije odlaska na zimsku stanku pred Goričanima je još bilo jedino gostovanje u Petrinji odakle su se vratili s tri nova boda nakon pobjede od 3:1.  

Trener goričkih odbojkaša, Ivan Šulc, za ovu utakmicu nije mogao računati na trojicu važnih igrača prve postave, kapetana Juricu Skorina, primača Mateja Bičvića i libera Domagoja Burčula zbog čega su seniorskoj momčadi za ovu utakmicu priključena dva juniora, Domagoj Ivković i Genti Martinaj. Niti oslabljenja momčad nije imala milosti za svoje suparnike te su Goričani uspjeli proći neokrznuti kroz ovo gostovanje na kojem su nakon gubitka drugog seta ubacili u brzinu više nedozvolivši domaćim odbojkašima da ih ozbiljnije ugroze.

- Nakon prošlotjednog derbija protiv Daruvara, došlo je do određenog pražnjenja kod igrača tako da je ovo bila jako neugodna utakmica, protiv dosta dobrog protivnika. Sretan sam kako su uvjetno rečeno, igrači s klupe, odradili svoj posao u odsustvu tri standardna igrača. Mislim kako smo pokazali da imamo širok broj igrača na koje se može računati i ta će nam informacija svakako dobro doći u nastavku prvenstva- rekao je trener Gorice Ivan Šulc.

VG OK VELIKA.jpg

Nastavak prvenstva je prvog vikenda u veljači kada Goričani gostuju u Čazmi. Nakon zasluženog odmora koji su igrači zaslužili s prvim danima nove godine započet će se s obnovom fizičke spreme, kako bi momčad što kvalitetnije ušla u nastavak prvenstva.

-Ne mogu garantirati da ćemo prvenstvo završiti bez poraza, bilo bi to podcjenjivanje naših sportskih protivnika. Ići ćemo utakmicu po utakmicu, hrabro i sa vjerom u vlastitu kvalitetu i mogućnosti- zaključio je trener Šulc.

2. A NACIONALNA ODBOJKAŠKA LIGA, 9. KOLO
OK PETRINJA – OK GORICA 1:3 (19:25, 26:24, 22:25, 13:25)

Podijeli