Novosti Sport Događanja

Odbojkaši Gorice igraju Superligu: U Gradsku dvoranu ove sezone stiže zagrebačka Mladost!

27.09.2021. / Damir Žbulj

Odbojkaši Gorice pripremaju se za početak nove sezone, koju će nakon reorganizacije sustava natjecanja igrati u Superligi, u elitnom razredu hrvatske odbojke.

Imat će Velika Gorica tako prvoligaša i u nogometu, košarci rukometu i sada odbojci, što je zaista povijesni uspjeh!

Goričani će Superligu otvoriti na gostovanju kod Kitra u Varaždinu, a već u drugom kolu u Gradsku sportsku dvoranu stiže zagrebačka Mladost!

U najvišem rangu nastupaju još i MOK Rijeka, OK Rovinj, MOK Marsonia, OKM Centrometal, OK Zadar, OK Ribola Kaštela, MOK Mursa Osijek, OK Split i OK Sisak.

Goričani su kao uvertiru za nove izazove odradili na tradicionalnom odbojkaškom turniru ' Trofej Nedelišće', a nastupili seu četiri ekipe koje će se natjecati u Superligi.

Domaći Centrometal je u polufinalu bio bolji od Gorice (25:14, 25:21). Sve utakmice su se igrale u tri seta, a Centrometal je i treći set dobio 25:15. U drugom polufinalu Sisak je dobio Marsoniju 2-1 u setovima (25:18, 25:19, 15:25).

Centrometal je na kraju osvojio turnir, a Gorica je zasluženo osvojila treće mjesto, pobjedom nad Marsonijom 2-1 (25:19, 25:17 i 15:25).

Predstavnik domaćina Alojz Ozmec podijelio je pehare momčadima, a Goricu su u Nedelišću predstavljali kapetan Somek, Dumić, Klasnić, Delić, Mezak, Jovović, Zadro, Pejić, Šakota, libero Radoš, Grgurić, Miše i Radman.

 

Galerija slika

Odbojkaši Gorice igraju Superligu: U Gradsku dvoranu ove sezone stiže zagrebačka Mladost! Odbojkaši Gorice igraju Superligu: U Gradsku dvoranu ove sezone stiže zagrebačka Mladost! Odbojkaši Gorice igraju Superligu: U Gradsku dvoranu ove sezone stiže zagrebačka Mladost!

Podijeli