Novosti Sport Događanja

Odbojkaši Gorice na pragu naslova

28.03.2017. / Sportska redakcija

U derbiju 17. kola 2. nacionalne odbojkaške lige odbojkaši Gorice slavili su s 3:0 u gostima kod Daruvara čime su došli na korak do osvajanja naslova prvaka.

Tijekom zimske pauze, Goričani su bili svjesni kako će im utakmice protiv Mladosti i biti od presudne važnosti na putu ka osvajanju naslova prvaka. I dok su u utakmici protiv Mladostaša podbacili, u preostalim susretima gledali smo pobjednička izdanja goričkih odbojkaša koji su u tom ritmu nastavili u Daruvaru gdje domaćim odbojkašima nisu prepustili niti jedan set.

-Pohvalio bi sve igrače na stvarno konstantno dobroj igri i atmosferi koja protivniku gotovo da i nije ostavljala šansu za razvijanjem vlastite igre. Ako već moram izdvajati, pohvalio bi našeg srednjaka Filipa Dumbovića koji je, uz standardne odlične blokove, ovaj puta bio nezaustavljiv i u napadu- rekao je trener Ivan Šulc.

Ovom pobjedom Goričani su došli na prag Prve lige, no tu se ponovno vraćaju na početak priče koji ih je zbog nedostatka sredstava nagnao da istupe iz prvoligaškog društva.

-Pokazali smo ovogodišnjim drugoligaškim nastupima, ali i prvoligaškim u prethodnim sezonama da nam je mjesto u najgorem slučaju u sredini tablice Prve lige, međutim... Čini se kao da to nikome nije bitno- kaže Šulc koji je ovom prilikom pozvao sve potencijalne donatore, sponzore, zaljubljenike u sport da, ako su u mogućnosti pomognu klubu  da prvoligaški san pretvoriti u stvarnost.

2. NACIONALNA ODBOJKAŠKA LIGA, 17. KOLO
OK DARUVAR – OK GORICA 0:3 (20:25, 13:25, 14:25)

Podijeli