Novosti Sport Događanja

Odbojkaši Gorice slavljem kod Mladosti pobjednički krenuli u nastavak sezone

08.02.2019. / Damir Žbulj

Odbojkaši Gorice pobjednički su krenuli u nastavak sezone, slavljem na gostovanju kod druge ekipe zagrebačke Mladosti, u 10. kolu ". Hrvatske Odbojkaške lige - Sjever.

Pomlađena momčad je pod vodstvom trenera Marka Barunovića kvalitetnim prijemom servisa i dobrom igrom u polju nadigrala Mladostaše s 3:1 u setovima.

Nakon što su prvu dionicu riješili u svoju korist s uvjerljivih 25:17, domaćin je u drugoj uzvratio s 25:23. Treći set odlazi na stranu Gorice s 25:18, dok u četvrtom poslije velike borbe Goričani ipak dolaze do svoh bodova s 25:23.

Za Odbojkaški klub Gorica su nastupili Luka Humski, Domagoj Ivković, Dario Rukavina, Josip Huljev, Matej Bičvić, Marko Stipić, Alen Sever, Neno Hazer, Tomislav Zaluški, Robert Strnić, Tomo Dumić, Matija Klasnić, David Petar Buđak i Genti Martinaj.

Gorici je ovo treća pobjeda sezone.

U istom rangu natjecanja odbojkašice HOK Gorica osmu pobjedu u osmom nastupu traže u nedjelju od 16 sati u Gradskoj sportskoj dvorani protiv druge ekipe varaždinskog Kitra.

Odbojkašice OK Velika Gorica u 13. kolu 1. B HOL - Sjever u subotu od 19 sati u OŠ Borovje gostuju kod Novog Zagreba.

Azena u nedjelju od 19 sati u Gradskoj sportskoj dvorani ima drugi nastup u doigravanju za ostanak u Prvoj hrvatskoj odbojkaškoj ligi, protiv OK Dinamo.

Podijeli