Novosti Sport Događanja

Odgoda nastavka drugoligaškog natjecanja!

26.02.2018. / Damir Žbulj

Nastavak drugoligaškog natjecanja, koji je bio predviđen za 3. ožujka 2018. godine (20. kolo), odgađa se zbog više sile - pogoršanja vremenskih uvjeta, odnosno snijega, kiše i niske temperature.

"Odluku o odgodi donio je povjerenik za natjecanje Druge HNL Ivica Šparavec, sukladno članku 15. Pravilnika o nogometnim natjecanjima HNS-a i nakon konzultacija sa svim klubovima i odgovornim osobama HNS-a," navodi se u priopćenju.

Gorica je tako svoj prvi susret drugo dijela sezone trebala igrati u nedjelju protiv druge momčadi Hajduka, a taj dvoboj biti odigran tjedan dana kasnije.

Natjecanje će tako započeti utakmicama 20. kola 10. ožujka (subota) i 21. kola 14. ožujka (srijeda), a 22. kolo odigrat će se prema utvrđenom kalendaru natjecanja 17. ožujka (subota).

Raspored utakmica trećeg kruga natjecanja od 23. do 33. kola ostaje nepromijenjen.

Klubovi koji kao domaćini svoje utakmice igraju petkom odigrat će svoje utakmice 22. kola u subotu 17. ožujka. Sve utakmice 22. kola moraju se odigrati najkasnije do 18. ožujka (nedjelja), kako bi se prema novom rasporedu (Bergerove tablice) na temelju sportskog plasmana klubova od 1. do 22. kola, natjecanje nastavilo 23. kolom 24. ožujka. (Foto: HNK Gorica)

Podijeli