Novosti Sport Događanja

Odlične utrke i novi rekordi za mlade snage PK Gorica na mitingu Svetog Patrika

24.03.2023. / Damir Žbulj

Na bazenu u zagrebačkim Utrinama održan je tradicionalni plivački miting Svetog Patrika na kojem je u dva dana nastupilo više od 900 plivačica i plivača.

Naravno, uz nastup brojnih mladih snaga Plivačkog kluba Gorica.

"Naša ekipa je odradila odlične utrke, a u gotovo svim disciplinama postavljeni su novi osobni rekordi," javila nam je klupska trenerica Sara Brajković.

Goričke boje branili su Janko Đuričić, Sven Petrović, Mihael Brezlan, Erik Sokolić, Vinko Zubec, Petar Mika, Marin Ćaćić, Damir Đuranec, Petar Kovačić, Andrija Karačić, Jakov Plavec, Emanuel Pavišić, Karlo Leder, Katarina Zajec, Luana Đuretić, Bruna Smojver, Ana Pless, Ily Nagy, Amalia Vrhovac, Mia Lena Softić, Mihaela Trumbetaš, Mila Senegović, Marta Baričić, Mia Sobota, Nika Turković, Lea Šenjug, Petra Deverić, Lea Kordić, Lorena Novak, Dorian Stepanić , Stela Šabić, Elena Bajlović, Marija Makek, Tia Weihnacht, Tonka Đuričić, Lota Poznić i Emy Nagy.

U subotu će na velikogoričkom Gradskom bazenu biti održano rekreativno natjecanje 'izazovi svog roditelja' u kojem će 'snage odmjeriti' djeca i njihovi roditelji.

Bit će to prilika za demonstraciju napretka naših mladih plivačkih nada, ali i prilika za druženje svih članica i članova PK Gorica i njihovih roditelja, koji su važan faktor u uspjehu svakog plivača.

Podijeli