Novosti Sport Događanja

Osam medalja za mlade Maratonce na Krosu Sportskih novosti!

16.04.2019. / Petar Brnada

Uz vrlo dobre rezultate svojih seniorskih i veteranskih predstavnika, Maraton klub Velika Gorica može se pohvaliti i odličnim nastupima svojih mladih snaga koje su sudjelovale na Krosu Sportskih novosti, a ujedno i prvenstvu osnovnih i srednjih škola Hrvatske u Zagrebu na Bundeku.

Naime, na spomenutim natjecanjima nastupilo je 50-ak mladih maratonaca koji su ugrabili tri prva mjesta, tri druga mjesta, jedno treće mjesto te jedno peto mjesto!

Kako su rekli iz Maraton kluba, prva je na start krenula Nina Vuković za 1.-2. razrede srednjih škola te se odmah okitila zlatom, a odmah iza Nine uvjerljivu pobjedu od 12 sekundi prednosti ostvaruje i Zeta Hečimović Obradović za 4. razrede osnovnih škola koja se također penje na najviše postolje.

Nakon Zete, za 4. razrede osnovnih škola Ivan Toma Aščić osvaja 2. mjesto u konkurenciji učenika.

-Za 5. razrede osnovnih škola izdvajamo uvjerljivu pobjedu Livije Debelić te 2. mjesto Hane Tašaković koje su svoje konkurentice ostavile velikih 16 sekundi. Za 6. razrede osnovnih škola Tena Petračić se kiti srebrnom dok Ema Vuković zauzima 5. mjesto. Konačno, u konkurenciji 7. razreda osnovnih škola Tena Matrinec zauzima 3. mjesto- kazali su iz Maraton kluba.

S ukupno osam osvojenih medalja i nekoliko zapaženih rezultata među prvih 10 plasmana trener kluba, Franjo Gavranović, ponosan je na svoje maratonce koji slijede klupski slogan, “treniraj jako, pobjeđuj lako!”

Foto: Maraton klub Velika Gorica

Galerija slika

Osam medalja za mlade Maratonce na Krosu Sportskih novosti! Osam medalja za mlade Maratonce na Krosu Sportskih novosti! Osam medalja za mlade Maratonce na Krosu Sportskih novosti! Osam medalja za mlade Maratonce na Krosu Sportskih novosti! Osam medalja za mlade Maratonce na Krosu Sportskih novosti! Osam medalja za mlade Maratonce na Krosu Sportskih novosti! Osam medalja za mlade Maratonce na Krosu Sportskih novosti!

Podijeli