Novosti Sport Događanja

Perica Vidak okupio nogometaše Kurilovca

15.01.2019. / Sportska redakcija

Prozivkom i prvim treningom na terenu s umjetnom travom SRC-a Udarnik, nogometaši Kurilovca sinoć su započeli s pripremama za proljetni nastavak sezone. Prije nego li su igrači izašli na teren ispred Uprave su im se obratili Filip Gabelica i Ivica Krmpotić.

Do prvog proljetnog kola i utakmice na domaćem terenu protiv Novigrada Kurilovčani će formu brusiti kroz šest tjedana u kojima će odigrati i šest prijateljskih susreta (Zagorec, Koper, Dinamo II, Rudar Prijedor, Hrvatski dragovoljac, Segesta, Lukavec).

-Mislim da je to dovoljno da se posložimo, a kako još uvijek nismo posloženi kako bi trebali biti možda će nam kroz prvenstvo trebati tjedan-dva da se posložimo. Dosta je još upitnika oko ekipe i vidjet ćemo kako će se to razviti- kazao je trener Perica Vidak.

Tijekom zime Kurilovec su napustili Šime Gregov (Hrvatski dragovoljac), Ivan Krpečanec (Lukavec), Nikola Brajko (Dinamo (OO)), a zbog ozljede proljetnu će polusezonu propustiti Marelja, dok status Marka Muhara još uvijek nije poznat, jer se nalazi na pripremama u Dinamu II. Što se tiče dolazaka rubrika je još uvijek prazna, no klupska Uprava i trener po tom pitanju rade te se nerednih dana mogu očekivat i nova lica na treninzima.

Podijeli