Novosti Sport Događanja

Perica Vidak prozvao u Kurilovcu

17.07.2018. / Sportska redakcija

Pod vodstvom novog trenera, Perice Vidaka trećeligaš iz Kurilovca u subotu je krenuo s priprema za novu sezonu. Kako je i najavljeno postignutom suradnjom s HNK Goricom u redove susjednog Kurilovca preselila je gotovo cijela B momčad HNK Gorice koja se natjecala u Jedinstvenoj županijskoj ligi, a s njima su pripreme započeli i vratar Petar Kovačić i Ivan Rajić koji su stigli iz Gradića. Dobrodošlicu igračima ispred okrnjene Uprave zaželjeli su Jurica Mihalj, Silvio Kranjac i Ivan Novosel.

Starosjedioca na prvom treningu nije bilo, a od sjajne prošlosezonske momčadi ostali su braća Ivan i Marko Čolić, Nikola Brajko, Mislav Čunčić, Matej Kelava, Mijo Šarić i Luka Povoljnjak.

-Svjesni smo težine zadatka s obzirom na to da ćemo biti najmlađa momčad lige. Primarni cilj je razvijanje igrača, ne samo za Goricu nego i za sve naše klubove. Svjesni smo i odgovornosti prema rezultatu te se ne smijemo dovesti u neku neugodnu situaciju– rekao nam je trener Vidak koji još uvijek nije kompletirao igrački kadar, jer očekuje se dolazak dvojice iskusnijih igrača, kao i nekoliko igrača HNK Gorice za koje se procijeni da je bolje da igraju u 3. HNL.

Tijekom pripremnog perioda igrači će odraditi 54 aktivnosti među kojima su i utakmice protiv Zagorca (28. srpnja), Dinamo (OO) (1. kolovoza), HAŠK-a (4. kolovoza), Segeste (11. kolovoza), te Moslavine i Sesveta (18. kolovoza).

Podijeli