Novosti Sport Događanja

Pikado klub Chill VG uspješno organizirao humanitarni turnir za malog Doriana: Hvala svima koji su sudjelovali!

19.12.2022. / Damir Žbulj

Fenomenalno je ovog vikenda bilo i u Chill Caffeu, gdje je bio organizirao humanitarni pikado turnir, a sve za malog dječaka Doriana Pucekovića iz Kuča, koji boluje od spinalne mišićne atrofije i potrebna su značajna financijska sredstva za njegovu rehabilitaciju, ali i izgradnju vanjskog lifta na obiteljskoj kući...

Pikado klub Chill VG iskazao se sjajnom organizacijom, sudjelovalo je čak 53 igrača i igračice, a najbolji su bili Stjepan Pralas, Filip Ljubenko i Ivica Cavrić, a od donacija je prikupljeno gotovo deset tisuća kuna!

"S velikim ponosom možemo pohvaliti vašu i našu veliku humanost i veliki odaziv na turniru. Želimo se zahvaliti svima koji su sudjelovali i donirali, a među njima su i Gumifix vulkanizacija, Mesnice Bođirković, Frizerski salon GM, OPG Goga Brozović, Pizzeria Stari Rim, Paintball club 300, Alpas, Monokl, Oktal Pharma, Foto Memory, Chill Caffe, a posebna zahvala ide Josipu Brekalu i njegovoj donaciji dresa hrvatske nogometne reprezentacije," javili su nam iz pikado kluba Chill VG.

 

Održana je i bogata tombola, a na kraju je taj osjećaj zajedništva, pomoći humanosti svima bila najvrjednija nagrada!

Galerija slika

Pikado klub Chill VG uspješno organizirao humanitarni turnir za malog Doriana: Hvala svima koji su sudjelovali! Pikado klub Chill VG uspješno organizirao humanitarni turnir za malog Doriana: Hvala svima koji su sudjelovali! Pikado klub Chill VG uspješno organizirao humanitarni turnir za malog Doriana: Hvala svima koji su sudjelovali! Pikado klub Chill VG uspješno organizirao humanitarni turnir za malog Doriana: Hvala svima koji su sudjelovali! Pikado klub Chill VG uspješno organizirao humanitarni turnir za malog Doriana: Hvala svima koji su sudjelovali! Pikado klub Chill VG uspješno organizirao humanitarni turnir za malog Doriana: Hvala svima koji su sudjelovali!

Podijeli