Novosti Sport Događanja

Pobjeda Kurilovca u sjeni ostavke sportskog direktora i predsjednika

15.04.2018. / Sportska redakcija

Poraz u Mladini nije ostavio prevelikog traga na momčad Kurilovca koja se u domaćem susretu protiv Vrbovca vratila na pobjednički kolosijek. Jučerašnji susret Kurilovčani su u svoju korist riješili s 4:0, no malo tko priča o pobjedi, jer tijekom noći sportski direktor Darko Janječić Žica koji je danas proslavio 46. rođendan podnio je ostavku na tu funkciju.

-Podnio sam neopozivu  ostavku na mjesto sportskog direktora NK Kurilovec. Moja odluka je konačna, jer jednostavno zbog poslovnih i obiteljskih obaveza nisam više u mogućnosti obnašati funkciju sportskog direktora, jer ja svaki posao radim sto posto, a poznati sam perfekcionista i jednostavno nisam sto posto u klubu, a ne želim ništa raditi napola- javio nam je uvijek korektan Darko Janječić- Žica koji iz Kurilovca kako kaže odlazi uzdignuta čela.

-Moram naglasiti da sam ove dvije godine jednostavno uživao u Kurilovcu i mogu samo reći sve najbolje o upravi i ljudima oko kluba. Seniorska momčad posebna je priča na čelu s velikim gospodinom i trenerom Damirom Biškupom, te pomoćnikom  mu Juricom Šimirom koja ostvaruje vrhunske rezultate. Jako sam ponosan na tu momčad, te a kraju svima skupa u Nogometnom klubu Kurilovec želim što više uspjeha na sportskom terenu, jer svi skupa to zaslužuju- rekao je Janječić.

Nakon sportskog direktora jutros je ostavku podnio i nedavno izabrani predsjednik Daniel Gorenc, koji nam je potvrdio kako s današnjim danom za njega prestaju sve aktivnosti vezane za klub.

-Zbog poslovnih i obiteljskih obaveza ne mogu više biti predsjednik kluba te sam dao neopozivuostavku na mjesto predsjednika- potvrdio nam je predsjednik Gorenc.

Što će narednih dana događati u Kurilovcu pokazat će vrijeme.

Podijeli