Novosti Sport Događanja

Pobjeda za navijače na Udarniku: Elijah u završnici srušio Savu Strmec

25.02.2024. / Damir Žbulj

Nogometaši Kurilovca pobjednički su krenuli u nastavak sezone u 3. NL Centar! U zaostalom dvoboju 17. kola Kurilovčani su na domaćem terenu s minimalnih 1:0 svladali Savu Strmec, a junak slavlja bio je Elijah Chukwu Chikwado, koji je u finišu dvoboja zabio jedini pogodak na susretu!

Domaći su imali i glasnu podršku s tribine: "Ova pobjeda ide našoj Nogometnoj školi mladeži..."

"Atmosfera koju ste pružili vašim navijanjem našoj seniorskoj momčadi je neprocjenjiva i jako se uljepšali dan igračima! Hvala kurilovečkoj mladeži, hvala roditeljima, hvala trenerima škole, ma hvala svima! Svi smo mi jedna velika momčad," poruka je iz kluba nakon pobjedničkog otvaranja 'proljetnog' dijela sezone.

U početnoj postavi trenera Stjepana Bašića bili su vratar Mislav Janko Tor, Filip Turkalj, Mijo Šarić, Petar Lucijan Čurek, Ivan Knežić, Luka Mrvičin, Antonio Ćosić, Luka Sedlaček, Ivan Pušić, Fran Krsto Lukavečki i kapetan Stjepan Završki. Početkom nastavka zaigrali su Elijah i Nikola Bradić, dok su u sudačkoj nadoknadi ušli još i Ivan Bolješić i Albin Saiti.

Kurilovec je trenutno na devetoj poziciji s 27 osvojenih bodova, dva manje od Dinama iz Odranskog Obreža i tek četiri manje od četvrtog Lukavca.

Službeni početak drugog dijela natjecanja zakazan je za početak ožujka, Kurilovec ponovno igra na Udarniku, u goste im stiže zagrebački HAŠK 1903, u Odranski Obrež stiže vodeća Segesta, dok će Kurilovec u velikom derbiju gostovati kod drugoplasiranog Maksimira, koji pak ima samo bod prednosti na ljestvici.

Podijeli