Novosti Sport Događanja

Pobjednička pjesma s Bukovca: Odbojkašice HOK Gorice svladale i Medveščak1

20.10.2019. / Petar Brnada

Igračice HOK „Gorice“ su novom pobjedom na najbolji mogući način otvorile novu prvoligašku sezonu i doma se vraćaju s nova tri boda. Gostujućom pobjedom 3:1( 22:25, 25:10,25:19,25:16) nad ekipom OK „Medveščak“ u njihovoj dvorani na Bukovcu igračice HOK „Gorice“ upriličile su još malo veselja za svoje navijače.

Početak utakmice bio je oprezan. Rade se 3-4 poena u nizu i s jedne i druge strane. U prvom setu kod rezultata 21:18 i 22:19 za HOK Goricu svi su čekivali završetak seta. No domaće igračice izvode skoro pa nemoguće i rade seriju 6:0 i uzimaju prvi set.

To kao da je naljutilo i uozbiljilo Goričanke te u drugom setu rezultatom 25:10 jednostavno otpuhuju domaće igračice s terena. 

To je dalo dodatnu dozu samopouzdanja i treći i četvrti set obilježila je sigurna igra Goričanki. Dobra igra u obrani i kvalitetan servis bili su dovoljni da se sredinom svakog seta napravi razlika koja je za borbene domaće igračice ipak bila nedostižna. Konačan rezultat 3:1 za 'hokice'.

Igrom s klupe sigurnom rukom dirigirale su trenerice Ida Jenkač i Diana Breko. Idući ispit za igračice HOK „Gorice“ je predstojeći vikend kada u goste dolazi ekipa OK „Novi Zagreb“

Podijeli