Novosti Sport Događanja

Pobjednički start mladih rukometašica Udarnika

24.10.2018. / Damir Žbulj

Rukometašice Udarnika izgubile su u četvrtom kolu 2. HRL Zapad na gostovanju kod vodećeg i neporaženog Dugog Sela 55 rezultatom 33:21, no, priliku za 'popravni' i drugu pobjedu sezone imat će u subotu od 17.30 sati na domaćem terenu Gradske sportske dvorane protiv druge ekipe Zameta.

Tena Krsnik postigla je pet golova, Lucija Lovrić i Anja Jambrešić dodale su po tri, dva puta su precizne bile Gabrijela Skrbin, Ira Nujić, Erika Štefanić, i Karla Brakus, dok su po jedan pogodak dodale Doris Katalinić te Dora Sertić.

NOVA TRENERICA SENIORKI

Seniorke Udarnika imaju i novu trenericu, kormilo ekipe preuzela je Sandra Gračanin, koja je protekle tri sezone radila u ŽRK Zaprešić.

Sjajne rezultate na otvaranju sezone ostvarile su djevojke u mlađim dobnim kategorijama.

Djevojčice 2006./07. godište upisale su u 1. krugu Međužupanijske lige u Zaprešiću dvije pobjede, nad domaćinom 15:6 i Petrinjom 9:7.

U ekipi su Ana Kovačević, Saša Detelić, Ela Detelić, Mia Polić, Ana Bevanda, Paola Gjuretić, Ivana Paviša, Ira Mikulin, Iris Maria Sedlar, Lucija Horvatić i Veronika Vnučec te Marta Turkalj, Iva Štefan i Klara Petrašević, koje su stigle iz ŽRK Dubrava.

Većina igračica nastupala je u istom natjecanju i prošle sezone, što je bila njihova prva godina velikog rukometa te su završile na sasvim solidnom 15. mjestu od ukupno 24 ekipe.

Prije početka sezone na poziciju šefa stručnog stožera škole rukometa ŽRK Udarnik stigao je Saša Vučić, koji je i glavni trener ove 2006/07 generacije mladih rukometašica. Uz njega radi i trenerica Martina Vugrinović, koja je djevojčice vodila prošle sezone.

UPISI U ŠKOLU RUKOMETA

Upisi u školu rukometa traju i dalje te na svakom treningu, ponedjeljkom i petkom od 19.30 u dvorani srednje škole, utorkom od 19.30 u Gradskoj dvorani te četvrtkom od 21 sat u dvorani OŠ Hribar, možete upisati svoje dijete. više informacija može se dobiti na 098 471130

Škola rukometa ŽRK Udarnik sudjeluje u godištu 2002/3 u državnom natjecanju (Saša Vučić), 2002/3 u županijskoj ligi (Saša Vučić), 2004/5 u državnom natjecanju (Saša Vučić/Martina Vugrinović), 2004/5 i 2006/7 u županijskoj liga (Saša Vučić/Martina Vugrinović), te pod vodstvom Martine Vugrinović i Ane Duvančić 2008 i 2009. godište u mini rukometu, a 2010/11 u supermini rukometu.

 


1. krugu Međužupanijske lige u Zaprešiću nastupile su i mlade rukometašice Gorice koje su upisale poraz od Petrinje (5:22) i odigrale bez pobjednica protiv Zaprešića (10:10).

Seniorke Gorice su u četvrtom kolu 3. HRL Središte poražene kod kuće od druge ekipe ŽRK Sesvete Agroproteinka s 19:31. Mihaljević je postigla šest golova, Kos i Treščec dodale su po četiri, Malnar je zabila dva puta, a Nedić, Lukinić i Crnjević po jednom. Goričanke su ostale na jednoj pobjedi, protiv druge ekipe Ivanića.

Podijeli