Novosti Sport Događanja

Počelo odbrojavanje za jubilarni Alpas Cup Velike Gorice

30.05.2019. / Damir Žbulj

Krenulo je završno odbrojavanje za jubilarno deseto izdanje Alpas Cupa Velike Gorice, jedne od najmasovnijih, ali i najznačajnijih sportskih manifestacija u našem gradu!

Na Udarniku u Kurilovcu okupit će se u subotu i nedjelju, 15. i 16. lipnja, brojni mali nogometaši, koji će se poput svojih velikih kolega boriti za trofej pobjednika, ali i družiti te prikupljati dragocjeno iskustvo i stjecati nova prijateljstva.

Turnir limača i ove je godine međunarodnog značaja, u goste dolazi i jedna ekipa iz daleke Australije (Subiaco FC), a ponovno će biti zanimljivo vidjeti i klubove iz regije, poput Partizana, Crvene zvezde, ljubljanske Olimpije ili sarajevskog Željezničara...

Ove godine dolaze i jake mlade snage Sportinga iz Lisabona, a od domaćih velikana tu su između ostalih i GNK Dinamo i Hajduk te naravno i NK Kurilovec i HNK Gorica.

Ulaz i u subotu i u nedjelju je besplatan za sve posjetitelje, a sigurni smo kako će i ove godine u desetom izdanju, baš kao i proteklih godina, vladati veliko zanimanje velikogoričkih i turopoljskih ljubitelja nogometa za ovaj sjajni turnir mladih nada.

 

 

 

Podijeli