Novosti Sport Događanja

Pojačani Gradići započeli s pripremama

21.07.2017. / Sportska redakcija

Ljetni odmor završio je za nogometaše Gradića koji su sinoć započeli s pripremama za novu sezonu.

Uz trenera Tomčića koji je igrače upoznao s planom priprema,okupljenim igračima obratili su se i predsjednik Ivan Gale i dopredsjednik Dubravko Jelisavac. Svima je zajedničko kako je jedini i prvotni cilj Gradića osigurati što bezbrižniji ostanak u ligi, koja će biti jača no ikad prije, jer će u njoj igrati čak 13 klubova koji su osjetili i čari igranja Treće, Druge pa čak i Prve lige.

-Po tome ispada kao da smo mi zalutali u ovu ligu, no mi smo se tijekom prijelaznog roka pripremili na ovu ligu. Nadam se da ćemo ove sezone osigurati ostanak i prije nego što je to bio slučaj lani. Naš prvi i jedini cilj je ostanak i kako što prije doći do 40 bodova- ispričao je trener Zoran Tomčić nakon čijeg ostanka u Gradićima su svi odahnuli.

Bio je to znak stvaranja jedne nove i svi vjeruju pozitivne priče koja bi trebala biti uspješna jer za to su tijekom posljednjih tjedana napravljeni i dobri temelji. Iz prošlogodišnje momčadi otišli su jedino Ekollo i Cedrick, koje bi trebali nadomjestiti Ivan Zagorec (Polet), Marko Župetić (Polet), Ivan Matanović (Vatrogasac), Zekić (HNK Gorica II) te najzvučnije pojačanje među njima, golgeter Igor Hajduk (Turopoljac), a treneru Tomčiću pokušat će se nametnuti i nekoliko mlađih igrača.

Pripremni rad kod trenera Tomčića nije nepoznanica. Na tjednoj bazi u planu je šest aktivnosti (četiri treninga i dvije utakmice u najvećoj mjeri, op.a).

-Pripreme su koncipirane tako da su jače i teže nego one prošle- kaže nam Tomčić.

S odigravanjem pripremnih utakmica momčad kreće 5. kolovoza protiv Lomnice, nakon čega slijede dvoboji protiv HNK Gorice (6. kolovoza), Segeste (9. kolovoza), Dinamo Hidrela (13. kolovoza), Bune (19. kolovoza) te Frankopana (termin se još usuglašava), dok će Gradići u prvom kolu Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije 20. kolovoza igrati protiv Sloge iz Križa.

Galerija slika

Pojačani Gradići započeli s pripremama Pojačani Gradići započeli s pripremama Pojačani Gradići započeli s pripremama Pojačani Gradići započeli s pripremama Pojačani Gradići započeli s pripremama Pojačani Gradići započeli s pripremama Pojačani Gradići započeli s pripremama Pojačani Gradići započeli s pripremama Pojačani Gradići započeli s pripremama Pojačani Gradići započeli s pripremama Pojačani Gradići započeli s pripremama Pojačani Gradići započeli s pripremama

Podijeli