Novosti Sport Događanja

Porazi velikogoričkih rukometašica na otvaranju sezone

02.10.2018. / Damir Žbulj

Rukometašice Udarnika izgubile su dvoboj na otvaranju sezone 2. HRL - Zapad, kod kuće protiv labinskog Rudara rezultatom 23:28 (10:15).

Gošće su na poluvremenu imale pet golova viška, a u nastavku su uspjele sačuvati stečenu prednost, iako je Udarnik borbenom igrom u jednom trenutku stigao na samo 'minus dva'.

Tena Krsnik je predvodila s deset golova, Brakus je dodala šest, Antonić i Katalinić postigle su svaka po dva, dok jednom precizne bile Sertić, Burić i Tomljanović.

U preostalim utakmicama prvog kola Senia je kod kuće teško stradala od druge ekipe Zameta (21:37), Zaprešić je s 34:31 slavio kod Druge ekipe Lokomotive. Ivanić je s 31:20 nadigrao Samobor, Karlovac je s minimalnih 25:24 svladao Rovinj, a Dugo Selo je s 36:24 bilo bolje od Sloge.

Upravo kod Sloge u Svetoj Nedjelje rukometašice udarnika u subotu igraju dvoboj drugog kola 2. HRL - Zapad.

Bolje nisu prošle niti rukometašice Gorice u susretu prvog kola 3. HRL - Središte. Kod kuće su izgubile od Siska s 31:36.

Iva Duplić bila je najefikasnija s 11 pogodaka, Danijela Mihaljević dodala je šest, a Sara Trešćec pet golova. Roberta Malnar i Josipa Lukinić precizne su bile po četiri puta.

 

Podijeli