Novosti Sport Događanja

Posla je puno, no u Gradićima vjeruju u bolje dane

06.12.2018. / Sportska redakcija

Pobjedama protiv Mladosti (Z) te Karlovca 1919 Gradići su donekle spasili tmurnu jesen, koja je zaključena porazom od Segeste. Nije poraz ozbiljnije uzdrmao temelje koje zida novoizabrana Uprava na čelu sa Želimirom Matičevićem, koja se uhvatila s mnogobrojnim problemima koji su ih dočekali.

-Pokušavamo biti što bolji. Skupili smo sponzore, polako vraćamo trenere, 12 ljudi svakodnevno je aktivno u radu kluba. Pripremamo kalendare, proslavu 70- te obljetnice sljedeće godine. Posla je puno, no ne gubimo vjeru. Dvije pobjede su već donijele pomak, što se vidjelo na utakmici protiv Segeste kada su tribine usprkos kiše bile lijepo popunjene- kaže predsjednik Želimir Matičević, koji je na tom mjestu naslijedio Dubravka Jelisavca, čiji mandat nije bio odviše uspješan.

Jesensku polusezonu, Gradići su zaključili na petnaestom mjestu sa svega 12 osvojenih bodova, zbog čega će prvenstveni cilj u proljetnoj polusezoni biti očuvanje četvrtoligaškog statusa.

-S igračima smo obavili razgovore te svi ostaju na dispoziciji treneru Vladi Horvatu. Vjerujem kako uz pojačanja s kojima razgovaramo u tome neće biti problema- s optimizmom će predsjednik Matičević.

Osim što ga je zatekao težak status seniorske momčadi, nova Uprava u narednim mjesecima dosta energije će utrošiti i na podizanje rada u Omladinskoj školi. Prvi koraci za to već su napravljeni, jer određeni treneri, vraćaju se u klub.

Podijeli