Novosti Sport Događanja

Povijesni rezultati za klub: Još jedna bronca za Megablast

26.10.2018. / Ivana Ćurić

Nakon vijesti da je juniorski break dance tim osvojio treće mjesto na Svjetskom prvenstvu koje se održalo u Poljskoj, stiže još dobrih vijest, jer u Goricu se plesači Megablasta vraćaju s još jednom broncom.

U jučerašnjoj završnici Josip Geci osvojio je 3. mjesto u konkurenciji juniorskih break dance pojedinaca. Dvije bronce povijesni su uspjeh Megablasta na ovako visokom natjecanju, ai drugi plasmani pokazali su kako mlade uzdanice imaju potencijala.

Juniorski brončani break dance činili su Barbara Iveljić, Franka Meštrović, Fran Vodopija, Josip Geci i Luka Kliba.

U konkurenciji pojedinačnih ženskih nastupa u juniorskom break danceu Barbara Iveljić osvojila je 4. mjesto, a Franka Meštrović 5. mjesto.

Uz Gecijevu broncu, u istoj konkurenciji Fran Vodopija natjecanje je završio na 9.mjestu, a Luka Kliba na 18. mjesto.

-Ovi rezultati jedni su od najboljih u 25 godina postojanja kluba, a samo su nastavak odličnih rezultata koje su Megablastovi članovi ostvarili na svjetskom prvenstvu u show danceu koje se održalo u rujnu ove godine u Pragu. Seniorski show dance par Elena Beganović i Nika Lučan Grgić na tom natjecanju osvojio su 5. mjesto dok je seniorska show dance grupa osvojila odlično 12. mjesto. Na svjetskom prvenstvu u Pragu nastupila je i juniorska show dance formacija, kao i dječje show dance grupa-poručio je Gordan Križaj iz Megablasta.

Podijeli