Novosti Sport Događanja

PPS Galeković najbolja mraclinska nogometna firma

22.08.2016. / Nefertum IT
Četvrto po redu izdanje malonogometnog turnira firmi u organizaciji Nogometnog kluba Mraclin ponovno je pružilo mnogo lijepih i atraktivnih nogometnih poteza, pregršt sportskog duha na terenu i dobre zabave izvan njega. Svrha ovog turnira je prikupljanje sredstava za predstojeću sezonu mlađih selekcija.

-Od same ideje, koja je krenula od Krunoslava Kosa i Ivana Zgurića, ovaj turnir se počeo pretvarati u rutinu i postao je medijski sve popularniji. Velika zahvala svim ekipama, svima koji su gledali turnir iz klupa i svima koji su pomogli u organizaciji. Vjerujete da će svaka dobivena kuna biti utrošena za naše tri selekcije: mlađe i starije pionire te kadete- istaknuli su organizatori.

firme velika.jpg

Za titulu najbolje mraclinske firme ove su se godine borili; PPS Galeković, Kova, VG Čistoća, Cvjećarna Anamarija PU Kos i Pečenjara Turso, te kombinirani sastav Nogometnog kluba Mraclin. Vladar malonogometnog terena u Mraclinu i dalje je PPS Galeković, iza kojeg su se smjestili NK Mraclin i Cvjećarna Anamarija PU Kos i Pečenjara Turso.

firme velika 1.jpg

Ugodno sportsko druženje nastavilo se kroz treće poluvrijeme uz poruku: „Vidimo se dogodine“.  (izvor: mraclin.hr)

firme velika 2.jpg

KONAČNI POREDAK
1. PPS GALEKOVIĆ,
2. NK MRACLIN, 3. CVJEĆARNA ANAMARIJA PU KOS & PEČENJARA TURSO, 4. KOVA, 5. VG ČISTOĆA

NAJBOLJI POJEDINCI
IGRAČ:
Željko Cvetnić (PPS Galeković)
VRATAR: Sonny Boy Dražić (NK Mraclin)
STRIJELAC: Igor Krpačić (PPS Galeković)


Podijeli