Novosti Sport Događanja

[PRIJENOS UŽIVO] Odbojkašice Velike Gorice u derbiju sa Zagrebom, HOK Gorica u nedjelju dočekuje 'fenjerašice' iz Siska

05.02.2022. / Damir Žbulj

Pred nama je i službeni nastavak sezone velikogoričkih odbojkašica. Nakon što su prije dva tjedna igračice OK Velika Gorica slavila u gradskom derbiju s HOK Gorica, u ranije odgođenom dvoboju šestog kola 1. B HOL Sjever, u subotu i nedjelju su na rasporedu susreti 'regularnog' 12. kola.

OK Velika Gorica je trenutno na fenomenalnoj trećoj poziciji s osam pobjeda i tek tri poraza i u subotu od 15 sati u Gradskoj sportskoj dvorani na rasporedu je derbi s HAOK Zagreb, koji je u deset odigranih dvoboja upisao devet pobjeda i nalazi se na drugom mjestu ljestvice.

Gosti su najavili i prijenos uživo na njihovom YouTube kanalu, za sve ljubitelje odbojke koji neće moći doći u velikogoričku dvoranu.



HOK Gorica u nedjelju od 18 sati, također u Gradskoj sportskoj dvorani, dočekuje odbojkašice Siska. Gošće su na samom dnu ljestvice pa se Goričanke nadaju šestoj ovosezonskoj pobjedi.



Odbojkaši Gorice također igraju protiv Siska, u 14. kolu Superlige, najvišeg ranga hrvatske klupske muške odbojke.

Goričani su na dnu poretka bez pobjede i u subotu od 13 sati pokušat će iznenaditi favoriziranog suparnika. Siščani predvode 'donji dom' ljestvice s pet pobjeda i šest poraza, no, propustili su posljednje dvije utakmice i pitanje je u kakvom će biti stanju nakon 'produljene' pauze.

 

 

Podijeli