Novosti Sport Događanja

[PRIJENOS UŽIVO] Prvi izazov nakon odlaska Sesara: Sva gostovanja u Alpe Adria Cupu su nezgodna

10.11.2021. / Damir Žbulj

Prvi izazov nakon službenog odlaska Josipa Sesara s klupe Gorice bit će na gostovanju kod BK IMMOunited Dukes iz Klosterneuburga, u predgrađu Beča.

Sesara nije bilo niti na prošlom dvoboju Alpe Adria Cupa, na gostovanju u Slovačkoj, gdje su Bikovi pod vodstvom Bože Radoša i Mladena Starčevića upisali prvi regionalni poraz.

Bit će ovo prava prilika za popravak dojma, ali i za napraviti još jedan korak bliže četvrtfinalu ovog međunarodnog natjecanja.

"Klosterneuburg je jedna nezgodna momčad i sva ta gostovanja su zapravo nezgodna. Iako smo u utakmici koju smo s njima igrali na domaćem terenu relativno lako riješili pitanje pobjednika i dalje mislim da smo mi kvalitetnija ekipa. Mislim da će dosta toga ovisiti o nama i ako budemo imali dobar šuterski dan te ukoliko bude dobar protok lopte kao protiv Furnira mislim da ne bi trebalo biti problema u ovom susretu,” najavio je Radoš.

"Već smo igrali s njima i dobili smo ih s malo većom razlikom. No, to ne mora ništa značiti jer oni su jako dobra i iskusna ekipa i k tome igraju na domaćem terenu. Međutim, mi idemo u Austriju po pobjedu i nadam se da ćemo je i ostvariti,” nadovezao se iskusni Ante Mašić, koji je već godinama oslonac igre Gorice.

Utakmica u srijedu počinje od 18 sati, a može se gledati u izravnom prijenosu uživo [LIVESTREAM]

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Podijeli