Novosti Sport Događanja

[PRIJENOS UŽIVO] Udarnik u borbi za sedmu poziciju

10.03.2019. / Damir Žbulj

Mlade rukometašice Udarnika imat će priliku ponoviti prošlosezonski rezultat i osvojiti sedmo mjesto na državnoj kadetskoj završnici prvenstva Hrvatske u Umagu.

Igračice pod vodstvom Saše Vučića u nedjelju od 13.30 sati imaju okršaj s ekipom 1234 Virovitice, a dvoboj imate priliku pratiti u prijenosu uživo putem livestreama.

Udarnik je u skupini, nakon poraza od Podravke i slavlja nad Metkovićem, izgubio utakmicu od Sesveta s 21:19, ali je pobjedom nad Dardom s 23:21 ušao u razigravanje za sedmu poziciju.

-->> Rukometašice Udarnika na korak od plasmana među šest najboljih u Hrvatskoj

-->> ŽRK Udarnik ponovno na državnoj završnici: Naš uspjeh možda nije vidljiv, ali je izuzetan!

Uslijedio je dramatični poraz od Trogira s minimalnih 20:19, ali se nakon nedjeljnog slavlja Virovitice nad Trogirom otvorila prilika za borbu za sedmo mjesto u Hrvatskoj, što je u svakom slučaju fenomenalan rezultat za naš velikogorički rukometni klub.

Boje Udarnika, Velike Gorice i Zagrebačke županije u Umagu brane Matea Josić, Dora Ciprić, Marta Turkalj, Ema Burić, Marija Perković, Doris Katalinić, Nera Butković, Nika Obajdin, Gabrijela Skrbin, Anja Vučićević, Karla Brakus, Erika Štefanić, Lucija Lovrić, Antea Fratnik i Ana Cerovski.

Podijeli