Novosti Sport Događanja

Prvo, pa zlato: Najmlađa postava ARRK Gorica briljirala u Zagrebu

30.01.2017. / Nefertum IT
Članovi ARRK Velika Gorica u subotu su sudjelovali na prvom ovogdišnjem natjecanju u akrobatskom rock'n.'rollu koje je održano na zagrebačkom Rudešu.

Na natjecanju je nastupilo preko 300 natjecatelja iz svih krajeva Republike Hrvatske. Najmlađa formacija ARRK Gorica, Bubblegum, po prvi puta je nastupila u novoj postavi u kategoriji mini formacija 3 i odmah osvojila zlato, čime su potvrdile predan rad i trud od početka sezone.

bublearrk3.jpg

Uz njih na natjecanju su još nastupila i dva plesna para, Klara Krilić i Lucian Glagolić koji su osvojili osmo mjesto i Dorotea Matijević i Ernest Matković koji su se plasirali na 11. mjesto u svom prvom nastupu u kategoriji mlađih juniora 2.

-Na natjecanju su dodijeljene i nagrade za ukupne pobjednike Kupa RH za 2016. godinu, gdje su naši članovi osvojili dva treća i jedno drugo mjesto. Druga je bila formacija Super Stars, dok su formacije All Stars i Mustre zauzele treće mjesto.Krajem siječnja krenuli su upisi novih članova u klub, upisi će trajati do kraja veljače, te ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se priključe, više informacija oko upisa možete pronaći na klupskim web stranicama -poručili su iz ARRK Gorica.

bublearrk1.jpg



Podijeli