Novosti Sport Događanja

Radionica za trenere pokazala se kao pun pogodak

07.12.2018. / Sportska redakcija

Na inicijativu Zvonimira Jerbića, koji posljednjih godina trenerski zanat peče u Kini, Odbor nogometnih trenera Nogometnog saveza Velika Gorica organizirao je na u klupskim prostorima Nogometnog kluba Kurilovec edukacijski i radni sastanak te druženje za sve trenere s velikogoričkog područja.

Radionici se odazvalo 28 trenera s velikogoričkog područja; Žitnik, Košković, Škojc, Huđber, Burić, Paviša, Andrišević, Harambašić, Piličić, Rajić, Vujnović, Rajšić, Bašić, I.Grđan, Mirenić, Arbanas, Kršek, Radoš, Horvat, Livada, Škrinjarić, Z. Petrac, Škrablin, Vidak, Pancirov, Bosnar, Marić i S. Grđan, te treneri iz Hrvatske i drugih zemalja u okruženju, tako da je na radionici sudjelovalo 60 trenera.

Uz Zvonimira Jerbića, kratke prezentacije održali su još Ivan Kožul, Ante Bašić te Mario Škrablin, a povratne reakcije sudionika bile su i više nego pozitivne.

Galerija slika

Radionica za trenere pokazala se kao pun pogodak Radionica za trenere pokazala se kao pun pogodak Radionica za trenere pokazala se kao pun pogodak Radionica za trenere pokazala se kao pun pogodak

Podijeli