Novosti Sport Događanja

Raspucani Goričani napunili mrežu Krškog

16.01.2019. / Damir Žbulj

U pripremnom dvoboju sa slovenskim prvoligašem Krškom nogometaši Gorice upisali su uvjerljivu 5:1 pobjedu.

Ekipa Sergeja Jakirovića posljednji je put pobijedila još u studenome i ovaj rezultat sigurno je dodatno podignuo atmosferu u momčadi, bez obzira na to što je riječ o posljednjoj momčadi slovenskog prvenstva.

Na poluvremenu su tri pogotka završila u mreži gostiju, Zwolinski je načeo mrežu suparnika u 17. minuti, dok je dva pogotka zabio i posebno raspoloženi Matija Dvorneković, na dvije asistencije Martina Šrolera. U nastavku je precizan bio i Senegalac Cherif Ndiaye, koji je još uvijek na probi, ali pokazuje kako bi mogao biti pravo pojačanje za napad Gorice.

U listu strijelaca u samoj završnici upisao se i Dinko Matošević, kojem je to bila najbolja nagrada pruženu partiju.

Jakirović je protiv Krškog na teren od prve minute poslao Kahlinu, Musu Muhammeda, Čaglja, Jovičića, Čabraju, Maloču , Marinu, Šrolera, Atiemwena, Dvornekovića i Zwolinskog, dok su u nastavku igrali još i vratar Veriga te Mchedlishvili, Oboabona, Moro, Krizmanić, Zenko, Žutić, Matošević, Miya, Ramzy i Ndiaye.

U subotu je na rasporedu novi test za Goričane, na pomoćni teren Gradskog stadiona stiže Aluminij, trećeplasirana ekipa slovenske lige, što će biti dobar pokazatelj trenutne forme. Jakirovićeve momčadi. Dvoboj je zakazan za 14.30 sati.

(Foto: HNK Gorica)

 

 

Podijeli