Novosti Sport Događanja

Rekreatur3 ove godine traje dva dana: Pridružite nam se!

10.05.2019. / Damir Žbulj

Rekreatur će i ove godine u Parku dr. Franje Tuđmana okupiti sve ono najbolje od sportske rekreacije u našem gradu.

Posebnost ovogodišnjeg izdanja festivala je što će po prvi puta trajati dva dana, u subotu i nedjelju, 8. i 9. lipnja, od 9 do 21 sat.

Bit će tu ponovno predstavnici raznih velikogoričkih klubova i sportova, od tenisa, odbojke i badmintona do borilačkih sportova, poput krav mage i jiu-jitsua, košarke, australskog nogometa i mnogih drugih...

Ponovno vas očekuje i uvijek atraktivno pikulanje, dok će se u sklopu ovogodišnjeg Rekreatura ekskluzivno održati i kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u 'street workoutu', odnosno uličnom vježbanju, koje se ove godine održava u Rusiji.

Bit će tu i neizostavni 'šašavi poligon' za najmlađe i one koji se tako osjećaju, a kroz sve aktivnosti vodit će vas stručni treneri i animatori.

Naravno, Rekreatur će imati i humanitarni karakter, a za to će se pobrinuti naše drage 'Buvljakuše', koje će imati svoj kutak.

Za glazbeni dio programa zaduženi su Mel Camino, Ritam ulice, The Professors, Petra i Crijevno pojačalo!

Plesni dio Rekreatura ne može proći bez Megablasta, a bit će prilike i za paintball te jahanje elektroničkog bika.

Posebnost ovogodišnje izdanja Rekreatura je sudjelovanje Skloništa za životinje Velika Gorica, a bit će moguće i udomiti njihove prekrasne štićenike.

Zanimljivost će biti i biciklistička tura od Siska do Velike Gorice, u organizaciji VG Tur Teama, udruge Cro VG i Zibel Sisak.

Tuđmanac će i ove godine ponuditi za svakog ponešto, a na vama je da samo dođete i sudjelujete.

Sve aktivnosti su besplatne!

Rekreatur je projekt nastao iz želje da se pokrene rekreativni i kulturni život u Velikoj Gorici, a kojeg su osmislili u Športsko rekreativnom savezu Velike Gorice i članovi Udruge Motivacija.

"Pridružite nam se u dvodnevnom festivalu rekreacije i zabave. Priredili smo vam velik broj zanimljivosti kroz sportsku rekreaciju. Rezervirajte si datume, roditelji povedite djecu, djeco povedite roditelje, djedove i bake! Vidimo se! Zato pokreni se, spremi se i 'Dođi i ti na Rekreatur3'," jasno su vam poručili organizatori!

Podijeli