Novosti Sport Događanja

Remi Lukavca i Dinama

07.04.2019. / Sportska redakcija

U Lukavcu je sve bilo posloženo za veliki derbi Jedinstvene županijske lige. Vrijeme je bilo naklonjeno, a dekor na susretu i više nego zadovoljavajući za ovaj rang natjecanja. Podjela bodova, nakon što je susret završio rezultatom 1:1 zadovoljila je obje strane. Lukavec je i dalje vodeći, dok Dinamo vreba iz prikrajka, jer za Lukavcem zaostaje četiri boda.

-Možda smo bili malo bliže pobjedi, no rezultat je realan. Šteta što je Skorin pri kraju susreta promašio onu šansu- kazao je domaći trener Slaven Batovanja.

Upravo je Skorin doveo Lukavec u vodstvo u 13. minuti, da bi minutu prije predaha najopasniji gostujući igrač Pinheiro postavio konačnih 1:1.

-Ostali smo vodeći i idemo dalje. Vjerujem kako ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji, jer prvenstvo je teško, svaka utakmica je teška na svoj način. Trebamo raditi i vjerovati u sebe da ćemo prvi presjeći ciljnu vrpcu- naglasio je Batovanja.

JŽNL, 20. KOLO
NK LUKAVEC – NK DINAMO (J) 1:1 (1:1)
STRIJELCI: 1:0 Skorin (13), 1:1 Pinheiro (44)
NK LUKAVEC: Luter, V. Borković, Grdenić, Maslač, Britvec, Mihanović, L. Borković, Skorin, Tuka, Augustić (od 60. Šćrbec), Krpečanec (od 75. Peršin). TRENER: Slaven Batovanja
NK DINAMO (J): Rihtar, Škrlin, Bjelobradić, Malić, Vrabec, Vicić (od 68. Kukec), Zrinjski, Piškor, Hruševar, Konjevod, Pinheiro. TRENER: Davor Debogović

Podijeli