Novosti Sport Događanja

Remi u Kurilovcu: Udarnik i reprezentacija Središta Zagreb bez pogodaka

06.10.2016. / Nefertum IT
U sklopu pripreme za nedjeljni susret protiv Zagreba II nogometaši Udarnika odigrali su jučer prijateljski susret protiv izabrane vrste Nogometnog središta Zagreb koja se priprema za kvalifikacije za Amatersko prvenstvo Europe koje će se od 24. do 28. listopada održati u Mađarskoj, gdje zagrebačko Središte uz susret protiv domaćina očekuju i dvoboji protiv selekcije Finske i Azerbajdžana.

U jučerašnjem susretu igranom u Kurilovcu izbornik Tomislav Gričar koristio je usluge 29 igrača, dok je domaći strateg Boris Perković na dispoziciji imao nešto kraću igračku rotaciju jer su mu nedostajali Karlo Strunje i Josip Grdenić koji su igrali za NS Zagreb, a nije mogao računati niti na Gorana Petkovića, Marka Paradžika, Marka Kelihara, Nikolu Brajka te donedavnog kapetana Antu Radoša koji je poslije susreta protiv save odlučio napustiti Kurilovec.

prijateljska velika 1.jpg

Usprkos igračkom hendikepu domaća je momčad bila ravnopravan suparnik, a u nekim trenucima čak i bolji protivnik. Igralo se obostrano otvoreno, a jedino što je nedostajlo bili su pogoci kojima su najbliže bili Ivan Landeka i Čibarić koji su pogađali okvir gola, a s nekoliko lijepih obrana istaknuli su se i vratari.

prijateljska velika 2.jpg

Rekli su o utakmici

Boris Perković (NK Udarnik):
„Igrali smo bez ikakvog rezultatskog pritiska. Zadovoljan sam prikazanim, obzirom da nismo bili kompletni. Igramo dobro tijekom cijelog prvenstva, a tako je bilo i danas. Veću minutažu imali su oni igrači koji su do sada igrali manje, a vidimo da i na njih možemo računati“.

Tomislav Gričar (NS Zagreb): „Bio je ovo prošireni popis igrača, a vidjeli smo koliko se moglo vidjeti kroz ovu utakmicu. Bila je to dobra utakmica protiv domaćina koji ima zanimljivu momčad“. 

prijateljska velika 3.jpg

prijateljska velika.jpg

prijateljska velika 4.jpg

prijateljska velika 5 .jpg

PRIJATELJSKA UTAKMICA
NK UDARNIK – NS ZAGREB 0:0 (0:0)
NK UDARNIK:
Feljan, Mihanović, Ladović, Skrbin, Šarić, Milanović, Džaja, Brčić, Matanović, Pralas, Landeka (još su igrali: Kranjčec, Zlodi, Kelava, Franck, Jušić, Klasnić). TRENER: Boris Perković
NS ZAGREB: Đurđek, Ribić, Ivkovčić, Vrbat, Mioković, Lihić, Šipuš, Brujić, Vragolović, Lovrić, Štulec (još su igrali: Mandić, Šimunec, Pavliš, Juranović, Baučić, Kakša, Hasan, Filipović, Tabaković, Krznar, Čibarić, Rebernjak, Lazov, Švigir, Ivić, Grdenić, Strunje, Orlović). IZBORNIK: Tomislav Gričar

Podijeli