Novosti Sport Događanja

Remi Udarnika i Jamnice

29.01.2017. / Nefertum IT
Iako je živa u termometru prelazila minus pet, nogometaši Udarnika i Jamnice istrčali su na teren s umjetnom travom Gradskog stadiona. Za obje momčadi, koje su jesenas osvojile naslov prvaka u Međužupanijskoj i Jedinstvenoj županijskoj ligi ovo je bio prvi pripremni susret.

Zbog poslovnih obaveza trenera Borisa Perkovića, Udarnik je s klupe vodio njegov pomoćnik Jurica Šimir koji je na raspolaganju imao dvije momčadi, dok je njegov kolega sa suprotne strane, Siniša Mioković na klupi za pričuve imao tek dva igrača. U utakmici u kojoj je Udarnik bio dominatnija momčad pogodaka nije bilo. Ako ništa drugo, igračima jedne i druge momčadi treba odati prizanje za prikazano, jer usprkos velikoj hladnoći pružili su dojmljivu partiju.

jamnica velika.jpg

Kurilovčani su osom utakmice, sinoć imali još jednu obavezu. Naime, po  već uhodanoj tradiciji posljednje subote u siječnju Udarnik održava svoju Skupštinu na kojoj je prezentiran prošlogodišnji itekako uspješan rad, ali je istotako najvaljena i nova 2017. godina koju bi Udarnik trebao dočekati u trećeligaškom društvu.

jamnica velika 1.jpg

jamnica velika 2.jpg

jamnica velika 3.jpg

PRIJATELJSKA UTAKMICA
NK UDARNIK – NK JAMNICA 0:0
NK UDARNIK:
Feljan, Strunje, Šarić, Paradžik, Milanović, Mihanović, Stojić, Džaja, Brčić, Matanović, Pralas (još su igrali: Kranjčec, Gršić, Ladović, Maričević, Landeka, Zlodi, Kelava, Petković, Grdenić, Brajko, Kolarec). TRENER: Jurica Šimir
NK JAMNICA: Braje, Peršin, Vujanić, Tuka, Bejdić, Iđan, Skorin, Čefko, Čačković, Grčević, Zelenika (još su igrali: Krpan, Vidak). TRENER: Siniša Mioković

Podijeli