Novosti Sport Događanja

Rendulić: Dinamo nas je prisilio na branjenje, nemam svojim igračima što prigovoriti na angažmanu i volji

14.08.2021. / Damir Žbulj

Nogometaši Gorice nisu uspjeli iznenaditi Dinamo na Maksimiru. Poraženi su 'bizarnim' autogolom Doke, ali prema prikazanome, više nisu niti zaslužili.

Goričani su i dalje bez pobjede protiv Plavih, ali bilo je i puno boljih utakmica gdje su bili i jako blizu slavlju.

Ovo nije bila ta utakmica...

"Čestitke Dinamu na zasluženoj pobjedi. Bili su bolji tijekom cijele utakmice, imali su veći posjed lopte, bili su angažiraniji, a mi prema naprijed nismo bili u nekom specijalnom izdanju..."

"Imali smo problema u organizaciji igre, a presudio je jedan bizaran gol," analizirao je trener Krunoslav Rendulić pa dodao:

"Defenzivno smo bili izuzetno dobri, limitirali smo Dinamo, a dobili smo gol kakav smo dobili."

"Mislim da se to ne viđa baš često, jednom u puno godina, ono je bilo neobjašnjivo. Gubili smo lopte pa smo bili primorani na branjenje, a to nije bila ideja. Dinamo nas je svojom kvalitetom prisilio na to. Nemam svojim igračima što prigovoriti na angažmanu i volji, želji i htijenju, tu su bili jako dobri. Na kraju smo pomalo nesretno izgubili."

Osvrnuo se strateg turopoljskog prvoligaša na dosadašnji dio sezone u kojem je njegova ekipa upisala dvije pobjede, nad Šibenikom i Istrom 1961, ali i tri poraza, od Rijeke, Hajduka i sada Dinama.

"Možda smo zaslužili i koji bod više, neke sudačke odluke možda i nisu išle nama u korist, mislim da smo 'kratki' za pobjedu."

Idući izazov bit će 21. kolovoza na Gradskom stadionu protiv Slaven Belupa, kojeg s klupe vodi Kurilovčanin Dean Klafurić.

"Prvo ćemo se odmoriti i onda kreću pripreme za sljedeću utakmicu."

Gorica je trenutno na šestoj poziciji sa šest bodova, jednim više od svog idućeg suparnika, koji ima utakmicu manje i u subotu gostuje na Poljudu kod Hajduka.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Podijeli