Novosti Sport Događanja

Rendulić: Neobjašnjivo mi je sve to...

19.02.2022. / Damir Žbulj

Pet poraza zaredom. To već sada baš ružno izgleda. U dosadašnjoj prvoligaškoj avanturi Gorica se još nije našla u ovakvoj situaciji, turopoljski prvoligaš je u 'crnoj rupi', prije nekoliko dana prodan je Kristijan Lovrić i u ovom trenutku pogled prema budućnosti nije blistav.

Trenutno i već otpisani i 'prežaljeni' Hrvatski dragovoljac ima bolje rezultate u posljednjih pet prvenstvenih dvoboja.

Goričani su pod vodstvom Krunoslava Rendulića jesenski dio sezone zaključili gubitkom bodova od Šibenika, a nakon zimskih 'priprema' upisani su porazi u Puli, od Hajduka i Dinama, a  posebno je bolan od Slaven Belupa, koji se doslovno prošetao Velikom Goricom.

"Kad dobijete u otvaranju odmah gol pa onda još jedan, onda sve pada u vodu. Uvuče se nervoza i onda na kraju ništa ne ide kako ste zamislili," osvrnuo se strateg Gorice na utakmicu s Koprivničancima.

Nije se Rendulić izvlačio na nedostatak sreće...

"Sreću treba zaslužiti..."

"Neobjašnjivo je da u prošlom kolu odigramo jako dobro protiv Dinama, da na treninzima dobro radimo i onda kad dođe utakmica da to izgleda kao da je na terenu deset ili 15 drugih igrača. Pomalo mi je to nejasno," zagonetno je naglasio Rendulić nakon rezultatskog debakla od Koprivničanaca pa zaključio:

"Treba resetirati glave, možda je rješenje da se ne vidimo koji dan. Dao sam igračima dva dana slobodno pa ćemo vidjeti poslije..."

U idućem kolu Gorica gostuje kod Lokomotive.

 

 

 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Podijeli