Novosti Sport Događanja

REZULTATI: Golijada u susretu Meštrice i Bune

28.05.2017. / Sportska redakcija

Nekako u sjeni drugoligaškog derbija između Gorice i Solina odigrane su sve ostale nogometne utakmice ovog vikenda.

Na terenima Međužupanijske nogometne lige odigrano je pretposljednje, 29. kolo u kojem je drugoplasirano Špansko s 1:0 porazilo Udarnika koji za sljedeći petak, 2. lipnja i susret protiv Ponikva priprema veliku proslavu naslova i promociju u 3. HNL. Polet je pobjedom 2:1 u Veslačkoj ulici kod Zagreba II osigurao ostanak u ligi. Gradići su nakon Udarnika u svom dvorištu pokleknuli i protiv Gaja iz Mača koji je slavio s 2:1.

U Jedinstvenoj županijskoj ligi derbi je odigran u Bistri gdje je istoimeni domaćin s 3:2 porazio HNK Goricu II. Poraženi su i Mraclin i Lomnica koji su gostovali kod vodećeg dvojca, Croatije i Jamnice. Mraclin je u Hrastju poražen s 3:0, dok je Lomnica u Pisarovini kod Jamnice izgubila s 4:0. Pobjedu je slavio jedino Lukavec koji je s 3:2 porazio Sloga SU-ZU, dok je Klas u susretu protiv Naftaša osvojio bod odigravši 2:2.

Niz od dva poraza nogometaši Turopoljca prekinuli su gostujućom pobjedom u Banovu gdje su s 1:0 porazili Ban Jelačić. S minimalnih 1:0 slavio je i Vatrogasac koji je u Novom Čiču porazio Dinamo Hidrel. Jedan pogodak dovoljan je bio i Zvekovcu koji je svladao Turopolje, dok je Oborovo 74 s 4:0 porazilo vukovinski Jelačić. Najatraktivnije se igralo u Gornjoj Lomnici gdje je postignuto čak deset pogodaka. Raspucaniji su bili igrači Meštrice koji su Bunu porazili sa 6:4.

Kupa je u Pokupskom s 5:1 porazila Mladost Obedišće.

REZULTATI
2. HNL, 33. KOLO
HNK GORICA – NK SOLIN 1:1

MŽNL, 29. KOLO
NK ZAGREB II – NK POLET 1:2
NK ŠPANSKO – NK UDARNIK 1:0
NK GRADIĆI – NK GAJ 0:2

JŽNL, 32. KOLO
NK LUKAVEC – NK SLOGA SU-ZA 2:1
NK JAMNICA – NK LOMNICA 4:0
NK CROATIA – NK MRACLIN 3:0
NK BISTRA – HNK GORICA II 3:2
NK KLAS – NK NAFTAŠ IVANIĆ 2:2

1. ŽNL, 27. KOLO
NK MEŠTRICA – NK BUNA 6:4
NK OBOROVO 74 – NK BAN JELAČIĆ (V) 4:0
NK ZVEKOVAC – NK TUROPOLJE 1:0
NK DINAMO HIDREL – NK VATROGASAC 0:1
NK BAN JELAČIĆ (B) – NK TUROPOLJAC 0:1

Podijeli