Novosti Sport Događanja

REZULTATI: Gorici četvrta u nizu

11.09.2017. / Sportska redakcija

Nogometni vikend turopoljskih klubova otvorili su u petak nogometaši Gorice koji su na Gradskom stadionu ugostili momčad Hrvatskog dragovoljca. Na kraju devedeset minuta rezultat je bio 1:0 za domaću momčad, kojoj je četvrtu uzastopnu prvenstvenu pobjedu u nizu osigurao stoper Nemanja Ljubisavljević.

Nakon poraza od Dugog Sela, nogometaši Udarnika s gostovanja u Peščenici vratili su se s bodom odigravši protiv domaćeg HAŠK-a 3:3. Po bod s gostovanja donijeli su i četvrtoligaši, Gradići i Polet. Gradići su kod Slunja odigrali bez pogodaka, dok je susret između Mladosti i Poleta završio 1:1.

U četvrtom kolu Jedinstvene županijske lige do treće uzastopne pobjede stigao je Lukavec koji je s 2:1 svladao Rugvicu. Prve bodove uzela je i Lomnica koja je u Pisarovini s 3:2 svladala Jamnicu. Klas je s 2:0 poražen od Bistre, dok je susret između Sutle i HNK Gorice II završio rezultatom 4:4.

Pobjednički niz u 1. ŽNL zadržao je Turopoljac koji je s 1:0 slavio u Kobiliću kod Vatrogasca. Prve bodove upisuje i Mladost koja je istim rezultatom u Obrezini svladala Ban Jelačić.

U četvrtom kolu 2. ŽNL uspješna su bila oba turopoljska predstavnika. Kupa je u Pokupskom s 4:0 svladala Graničar iz Tučenika, dok je Turopolje s 3:1 slavilo u srazu protiv Slobode.

REZULTATI
2. HNL, 5. KOLO
HNK GORICA – NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 1:0

3. HNL, 4. KOLO
NK HAŠK – NK UDARNIK 3:3

4. NL SREDIŠTE ZAGREB, 4. KOLO
NK SLUNJ – NK GRADIĆI 0:0
NK MLADOST (P) – NK POLET 1:1

JŽNL, 4. KOLO
NK LUKAVEC – NK RUGVICA 2:1
NK JAMNICA – NK LOMNICA 2:3
NK BISTRA – NK KLAS 2:0
NK SUTLA – HNK GORICA II 4:4

1.ŽNL, 4. KOLO
NK BUNA – NK MEŠTRICA 1:1
NK MLADOST – NK BAN JELAČIĆ 1:0
NK LONJA – NK DINAMO HIDREL 1:1
NK VATROGASAC – NK TUROPOLJAC 0:1
NK MRACLIN – NK SLOGA 1:3

2. ŽNL, 4. KOLO 
NK KUPA – NK GRANIČAR 4:0
NK TUROPOLJE – NK SLOBODA 3:1

Podijeli