Novosti Sport Događanja

REZULTATI: Lukavec uvjerljiv u Mičevcu

19.11.2017. / Sportska redakcija

Nogometaši Gorice u posljednjem domaćem susretu ove jeseni osvojili su bod odigravši 1:1 protiv Lučkog. Poveli su gosti u 51. minuti preko Petrovića, a izjednačenje Gorici donio je Žutić u 89. minuti. Gorica je i dalje na drugom mjestu, a u posljednja dva kola ove jeseni gostuje u Varaždinu i Solinu.

Udarnik se od svojih navijača oprostio uvjerljivim izdanjem protiv Pazinke koju su porazili s 4:0. Dvostruki strijelac bio je Filip Hodak, a mrežu gostiju iz Pazina zatresli su još Ante Džaja i Mijo Šarić.

U derbiju 4. NL NS Zagreb nogometaši Gradića u posljednjem jesenskom kolu doživjeli su poraz od Ponikva koje su slavile s 2:0 potvrdivši tako jesenski naslov. Polet je jesensku dionicu prvenstva zaokružio remijem kod Ponikva odigravši 2:2.

U prvenstvu Jedinstvene županijske lige, Lukavec i dalje sigurno maršira. Jučer su Lukavčani s 5:0 slavili u Mičevcu kod Klasa. HNK Gorica II danas je s 3:1 slavila u Rugvici, dok je Lomnica u Orešju od Sloge poražena s 2:1.

Turopoljac je bio uvjerljiv u Obrezini gdje su domaću Mladost porazili sa 6:0. Dinamo Hidrel je s 2:1 porazio Ban Jelačić, a istim je rezultatom Buna poražena od Brcka. Mraclin je bio uspješan u Kobiliću porazivši Vatrogasac s 2:1. Bodove iz Gornje Lomnice odnijela je Dubrava koja je Meštricu porazila s 3:1.

U derbiju Druge županijske lige Kupa je zgodicima Marka Kuzmića i Josipa Brajkovića s 2:0 svladala Turopolje.

REZULTATI
2. HNL, 17. KOLO
HNK GORICA - NK LUČKO 1:1

3. HNL, 16. KOLO
NK UDARNIK - NK PAZINKA 4:0

4. NL NS ZAGREB, 15. KOLO
NK GRADIĆI - NK PONIKVE 0:2
NK STUPNIK - NK POLET 2:2

JŽNL, 15. KOLO
NK KLAS - NK LUKAVEC 0:5
NK RUGVICA - HNK GORICA II 1:3
NK SLOGA - NK LOMNICA 2:1

1. ŽNL, 15. KOLO
NK MLADOST - NK TUROPOLJAC 0:6
NK BAN JELAČIĆ - NK DINAMO HIDREL 1:2
NK BRCKO - NK BUNA 2:1
NK VATROGASAC - NK MRACLIN 1:2
NK MEŠTRICA - NK DUBRAVA 1:3

2. ŽNL, 15. KOLO
NK KUPA - NK TUROPOLJE 2:0

Podijeli