Novosti Sport Događanja

Rezultati nogometnih utakmica

23.10.2016. / Nefertum IT
Na gostujuću pobjedu nogometaši Gorice još uvijek će morati pričekati pričekati. Niti kod predposljednjeg Lučkog koje ove sezone još nije osjetilo slast pobjede Goričani nisu uspjeli slaviti. Utakmica je završila rezultatom 1:1, a bod Goričanima donio je u 80. minuti Domagoj Franić.

S gostovanja u Novskoj Udarnik se vraća poražen. Domaći Libertas slavio je s 2:0, a za utjehu Kurilovčanima ostaje to što su i dalje vodeća momčad na ljestvici, budući da je drugoplasirano Špansko poraženo u Odranskom Obrežu. Gradići i Polet u današnjim su susretima slavili na domaćem terenu. Gradići su s 2:1 slavili protiv Ponikva, dok je Polet na Zvrniku s 2:0 nadigrao Moslavinu ostavivši ju prikovanu za ligaško dno.

reza 23 velika.jpg 

U Jedinstvenoj županijskoj ligi uz Klas koji je u lakolnom derbiju s 2:0 slavio protiv Mraclina, bodove osvaja i HNK Gorica II koja je slavila u Bedenici kod Strmca s 3:2. U Prvoj županijskoj ligi vodeći dvojac bez većih je problema preskočio današnje prepreke, Dinamo Hidrel je sa 7:0 isprašio Lonju, dok je Turopoljac peticom počastio Bunu.

reza 23 velika 1.jpg

REZULTATI
2. HNL, 12. kolo

NK LUČKO – HNK GORICA 1:1

MŽNL, 11. kolo
NK LIBERTAS – NK UDARNIK 2:0
NK POLET – HNŠK MOSLAVINA 2:0
NK GRADIĆI – NK PONIKVE 2:1

JŽNL, 12. kolo
NK KLAS – NK MRACLIN 2:0
NK LUKAVEC – NK NAFTAŠ IVANIĆ 1:3
NK STRMEC – HNK GORICA II 2:3
NK LADUČ – NK LOMNICA 2:1

1. ŽNL, 11. kolo
NK SLOGA – NK TUROPOLJE 1:0
NK SAVA (SH) – NK BAN JELAČIĆ (V) 2:0
NK TUROPOLJAC – NK BUNA 5:0
NK BAN JELAČIĆ (B) – NK VATROGASAC 2:2
NK DINAMO HIDREL – NK LONJA 7:0
NK BRCKO – NK MEŠTRICA 3:2

Podijeli