Novosti Sport Događanja

Rezultati nogometnih utakmica

20.11.2016. / Nefertum IT
Ligašku obavezu ovog vikenda jedino nisu odradili nogometaši Gorice koji su jučer trebali gostovati u Novigradu. Kako je zbog obilne kiše teren više nalikovao bazenu za vaterpolu, sucu koji je obišao teren u nazočnosti kapetana nije preostalo ništa drugo nego da otkaže utakmicu koja će se odigrati u naknadnom terminu.

U posljednjem jesenskom kolu Međužupanijske lige turopoljski predstavnici osvojili su maksimalnih devet bodova. Udarnik je pobjedom kod Ponikva zadržao dva boda prednosti pred Španskim, a bodove s gostovanja donosi i Polet koji je slavio u Radoboju. Uspješan vikend turopoljskih četvrtoligaša zaključili su nogometađi Gradića koji su s 2:1 svladali Mladost.

reza 20 velika.jpg

U 16. kolu Jedinstvene županijske lige pobjeda je pripala jedino nogometašima Mraclina koji su u Zdencima s 4:3 porazili domaći Vatrogasac. Po bod su osvojili Klas i Lomnica, dok su minimalne poraze upisali HNK Gorica II i Lukavec.

reza 20 velika 1.jpg

U posljednjem kolu Prve županijske lige Turopoljac je s 5:1 porazio Zvekovac te će u zaostaloj utakmici 14. kola protiv Sloge tražiti nova tri boda za potvrdu jesenskog naslova. Ovako će još tjedan dana na vrhu biti igrači Dinamo Hidrela koji su danas nakon preokreta s 3:2 svladali Bunu.

reza 20 velika 2.jpg

Pobjedom su polusezoni zaključili i nogometaši Mladosti koji su u Vezišću domaću Milku Trninu porazili s 4:0.

REZULTATI
2. HNL, 16. KOLO

NK NOVIGRAD – HNK GORICA odgođeno

MŽNL, 15. KOLO
NK PONIKVE – NK UDARNIK 0:2
NK RADOBOJ – NK POLET 1:4
NK GRADIĆI – NK MLADOST 2:1

JŽNL, 16. KOLO

NK KLAS – NK RAKOVEC 0:0
NK LOMNICA – NK KUPINEC 2:2
NK VATROGASAC – NK MRACLIN 3:4
NK LADUČ – HNK GORICA II 1:0
NK JAMNICA – NK LUKAVEC 3:2

1. ŽNL, 15. KOLO
NK DINAMO HIDREL – NK BUNA 3:2
NK ZVEKOVAC – NK TUROPOLJAC 1:5
NK SAVA – NK VATROGASAC 3:0
NK BRCKO – NK TUROPOLJE 0:0
NK MEŠTRICA – NK DUBRAVA 1:1
NK RUGVICA – NK BAN JELAČIĆ (V) 2:0

Podijeli