Novosti Sport Događanja

REZULTATI: Poraz Gorice od Dinama II

15.10.2017. / Sportska redakcija

Nogometaši Gorice danas su doživjeli prvi prvenstveni poraz na gostujućim terenima. Kao i na otvaranju nove drugoligaške sezone boljima od njih pokazali su se nogometaši Dinama II koji su slavili s 1:0. Pogodak odluke postigao je Karlo Muhar u 74. minuti utakmice. Najbolju priliku za Goricu propustio je realizirati Hrvoje Jančetić koji je bio neprecizan s bijele točke. Ovim porazom Gorica je pala na treće mjesto iza vodećeg Dinama II i drugoplasiranog Dugopolja.

Udarnik je pobjedom protiv Rudara nastavio siguran trećeligaški hod, a na istom tragu su i nogometaši Gradića koji su trenutno trećeplasirana momčad 4. NL središte Zagreb. Nažalost, to se ne može reći za Polet koji je na dnu četvrtoligaškog poretka sa samo dva osvojena boda.

U Jedinstvenoj županijskoj ligi, turopoljski su predstavnici remizirali. Nakon što je jučer Lukavec odigrao 1:1 protiv Jamnice, bez pobjednika su završili i susreti između Vatrogasca i Klasa (0:0), dok su Dinamo-Lomnica te Kupinec-HNK Gorica II odigrali 2:2.

U Prvoj županijskoj ligi Turopoljac je pod vodstvom Željka Zagorca s 3:1 svladao Dubravu te s prvog mjesta odlaze na nedjeljni derbi u Novo Čiče kod Dinamo Hidrela koji je pak jučer s 1:0 poražen od Sloge u Križu. Mraclin je s 3:0 svladao Meštricu, dok su Banovi u Hruščici sa 6:0 poraženi od domaće Save. Buna je osvojila bod odigravši 3:3 protiv Lonje, a podjelom bodova završio je i susret između Vatrogasca i Mladosti (1:1).

REZULTATI
2. HNL, 12. KOLO
GNK DINAMO II – HNK GORICA 1:0

3. HNL, 10. KOLO
NK UDARNIK – NK RUDAR 3:0

4. NL NS ZAGREB, 10. KOLO
NK DINAMO – NK GRADIĆI 1:2
NK KARLOVAC 1919 – NK POLET 6:0

JŽNL, 10. KOLO
NK LUKAVEC – NK JAMNICA 1:1
NK VATROGASAC – NK KLAS 0:0
NK DINAMO (J) – NK LOMNICA 2:2
NK KUPINEC – HNK GORICA II 2:2

1. ŽNL, 10. KOLO
NK BUNA – NK LONJA 3:3
NK VATROGASAC – NK MLADOST 1:1
NK MRACLIN – NK MEŠTRICA 3:0
NK SAVA – NK BAN JELAČIĆ 6:0
NK SLOGA – NK DINAMO HIDREL 1:0
NK TUROPOLJAC – NK DUBRAVA 3:1

Podijeli