Novosti Sport Događanja

Rukometaši Gorice laganini protiv KTC-a

19.01.2017. / Nefertum IT
I dok su rukometaši Hrvatske sinoć odrađivali lakši trening u susretu protiv Čilea, u istom ritmu svoju obavezu u prvom pripremnom susretu odradili su i rukometaši Gorice koji su ugostili križevački KTC. Domaća momčad u susret je ušla oslabljena za Davora Ćavara, Antu Barišića i Filipa Krstanovića, dok se u staro jato vratio Ivan Laljek koji je prvi dio sezone odradio u Varaždinu 1930.

rukomet velika.jpg

Upravo bi Laljek koji je sinoćnji susret odigrao na mjestu srednjeg vanjskog trebao biti zamjena za Domagoja Ferenčinu koji će karijeru nastaviti u Norveškoj. Iskorištena je ova utakmica i za oproštaj od Ferenčine kojem je ispred kluba prigodan poklon uručio kapetan, Josip Dijanić.

rukomet velika 1.jpg

Sama utakmica protekla je u dominaciji domaće momčadi koja je slavila s uvjerljivih 33:22. I dok je prvi dio protekao u donekle izjednačenoj igri gdje su u vodstvu bili domaći igrači, u nastavku susreta razlika u kvaliteti ipak je došla do izražaja te su Goričani na kraju upisali pobjedu dvoznamenkastom razlikom.

-Vidi se da ovi igrači nisu igrali zajedno, prvenstveno Laljek čijim smo povratkom dobili na širini. Danas sam zadovoljan igrom u obrani jer to je djelovali jako dobro, dok u napadu trebamo još raditi. Kasni se s tajmingom u kretanju, zbog čega moramo dobiti te linije kretanja- ispričao nam je trener goričkih rukometaša, Hrvoje Pekera.

rukomet velika 2.jpg

rukomet velika 3.jpg

rukomet velika 4.jpg

rukomet velika 5.jpg

PRIJATELJSKA UTAKMICA
HRK GORICA – RK KTC 33:22 (14:11)
HRK GORICA:
Ceković 6, Borić 1, Horvačić, Laljek 7, Matić 3, Nedić 2, M. Dijanić 3, Vladušić 1, Pušić, Bilić, Goršeta, Bura 6, Božiček 2, Buhiniček 2.
RK KTC: Heningman, Marković 3, Žganjer 3, Katavić 1, Kemenović 1, Vučetić 5, Prnušlek, Miklečić, Harča, I. Antunović, Pehar 5, M. Antunović 4, Smolković.  

Podijeli